Wijzig je omslagfoto
GEBREMA B.V.
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

GEBREMA B.V.
Bedrijven

Gebrema

Van ontwerp tot eindproduct

Van verdeelkasten voor ventilatiesystemen tot een kunststof ringetje in uw deurbeslag, Gebrema maakt het van ontwerp tot eindproduct. Het in Nuenen gevestigde bedrijf is één van de weinige kunststof spuitgietbedrijven die alle facetten van het vak in eigen huis heeft. Zelfs de matrijzen maakt het bedrijf zelf in eigen gereedschap makerij.

Gereedschapmakerij

Een goed kunststofproduct kan niet zonder goed gereedschap. Daarom maakt Gebrema haar matrijzen bij voorkeur zelf. De eigen gereedschap makerij maakt het familiebedrijf, dat is opgericht in 1950, wendbaar. “We zijn niet afhankelijk van een externe partij als de matrijs onderhoud nodig heeft We kunnen de matrijs meteen reviseren waardoor het productieproces geen vertraging oploopt”, vertelt directeur Hans Bakker.

Machinepark

Gebrema maakt met haar machinepark, dat bestaat uit 22 machines, kunststof producten in alle soorten en maten. De sluitkracht van de machines varieert van 25 tot 600 ton. Dit zorgt dat zij producten van zeer klein tot producten van 1,5 kg kunnen spuitgieten.

Alles onder één dak

Gebrema produceert niet alleen, ook denken zij met u mee en adviseren zij u over de ontwerp- en productiemogelijkheden van uw kunststof product of een te verwezenlijken productidee. Bakker: “Wij kunnen ondersteunen bij het productontwerp, wij maken zelf de matrijzen en  wij spuitgieten het product. Alles onder één dak, dat is redelijk uniek. Wij hebben hiervoor gekozen omdat wij hierdoor maximale kwaliteit kunnen garanderen én iedere vraag op maat kunnen beantwoorden.” Dit maakt gebrema flexibel en zorgt voor snelle levertijden.

Technisch Spuitgietwerk

Gebrema is een veelzijdige partner. Zij werken o.a. voor bedrijven die systemen ontwikkelen voor koeling, verwarming, ventilatie, luchttoevoer, vochtbeheersing en vele andere bouw gerelateerde producten. Maar ook voor elektronicabehuizingen, bevestigingsmaterialen, pluggen, lenzendoosjes of kunststof bakken kunt u bij gebrema terecht. U kunt uw orders op afroep bestellen, zodat u altijd gegarandeerd bent van snelle levertijden.

Wilt u weten welke mogelijkheden gebrema uw organisatie kan bieden op het vlak van kunststof spuitgieten of het ontwikkelen van matrijzen? Of heeft u een productidee en zoekt u kennis en kunde dit idee te verwezenlijken? Neem dan contact op.