Wijzig je omslagfoto
fph Ploegmakers
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

fph Ploegmakers
Bedrijven
Bedrijfsafbeelding 1
Bedrijfsafbeelding 2
Bedrijfsafbeelding 3
Bedrijfsafbeelding 4

Dé specialist in de openbare ruimte

Aannemersbedrijf FPH is dé specialist op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, groenvoorziening en cultuurtechnische werken. Al 35 jaar werken wij met passie, vakmanschap en inventieve oplossingen aan een prachtig eindresultaat voor onze klanten. FPH begon lokaal in Vinkel en is uitgegroeid tot een landelijk opererende specialist.

FPH is volop in beweging. Nieuwe projecten bieden nieuwe kansen en vragen nieuwe uitdagingen van de organisatie. Niet alleen in op de projecten buiten, maar ook op kantoor is de professionaliteit daarom flink verstevigd. Sinds september 2019 zijn we in ons nieuwe kantoorpand getrokken, waar ruimte is voor deze groei.

Slimme oplossingen en duurzaamheid

De meeste projecten van FPH Ploegmakers worden uitgevoerd voor de overheid en in de openbare ruimte. Tijdens bouwprojecten maakt FPH optimaal gebruik van de beschikbare ruimte, energie, materialen en middelen. Verder focussen we ons op minimale geluidshinder of verkeersoverlast. Want duurzaamheid is een belangrijke pijler bij FPH. Daarom hebben we recent ons machinepark uitgebreid met elektrische machines, zoals een stamper, trilplaat, bosmaaier, minigraver en loader.

Duurzaamheid heeft voor ons niet alleen met elektrisch materieel te maken, maar ook met anders denken over grondstoffen en toepassingen. Zo zorgt een lopend project Dijkverbetering in Tiel ervoor dat omwonenden in de toekomst beter beschermd zijn tegen het water. Daar dragen we graag ons steentje aan bij.

Ook in de toekomst richten wij ons op duurzamer ondernemen. Voortdurend zoeken we actief naar nieuwe, milieuvriendelijkere werkwijzen. We trainen onze medewerkers volgens de laatste Milieuwet- en regelgeving. De certificaten die FPH behaalt, onderstrepen ons duurzame streven.

Leerwerkbedrijf

FPH biedt ruimte aan studenten om kennis en ervaring op te doen, via een traineeship. Daarbij krijgen ze van ons de kans om mee te lopen in het hele traject: op kantoor in het tendertraject, bij de werkvoorbereiding en calculatie en buiten op het project bij de uitvoering en projectbegeleiding. Waar de nadruk van de stage ligt, bepalen de studenten zelf. En of het nu gaat om meeloopstages of stage opdrachten, of om specifieke interne opleidingen: onze begeleiding wordt altijd gecombineerd met het leren omgaan met nieuwe verantwoordelijkheden. Want aan de zijlijn staan kan niet bij FPH. Alleen door mee te draaien, leer je het vak echt kennen. 

Prestatieladder sociaal ondernemen

Wij vinden het onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om stageplaatsen en leerplaatsen te bieden aan instromers op de arbeidsmarkt. Daarom voeren we bij FPH een doorlopend beleid op het gebied van Sociaal Ondernemen. We laten jongeren kennismaken met het werk en helpen hen gelijktijdig op weg naar een betaalde werkkring. Daarnaast nemen we graag oudere werknemers aan vanwege hun kennis en ervaring. Tenslotte bieden we oudere en langdurig werklozen de kans om terug te keren in het arbeidsproces.

Door dit beleid succesvol uit te voeren, heeft FPH begin 2022 Trede 3 behaald op de Prestatieladder Sociaal Ondernemen. 

Kijk voor meer informatie en onze projecten op www.fphploegmakers.nl.