Wijzig je omslagfoto
E. van Wijk Forwarding
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

E. van Wijk Forwarding
Bedrijven
Bedrijfsafbeelding 1
Bedrijfsafbeelding 2
Bedrijfsafbeelding 3
Bedrijfsafbeelding 4

E. van Wijk Forwarding omvat een zestal logistieke ondernemingen welke allen vanuit Almelo opereren. Samen bieden ze met hun gespecialiseerde netwerk van partners alle soorten vervoer aan. Hun logistieke oplossingen variëren van weg-, spoor-, lucht-, zeevrachtzendingen tot expresleveringen.

Onderdeel van E. van Wijk Forwarding zijn Twentepoort Logistiek, Twentrex, Cargorilla Logistics, Himex Logistics en RUGO logistics die allen actief zijn als Internationaal expeditiebedrijf, ieder met een eigen onderscheidend specialisme. De zesde tak TwenPack is gespecialiseerd in e-fulfilment (webshop logistiek).

Alle E. van Wijk Forwarding bedrijven zijn sinds 2022 strategisch gevestigd op het XL Businesspark Twente in Almelo tussen de A35 en het Twentekanaal in.

Twentepoort Logistiek

Twentepoort Logistiek is volledig gespecialiseerd in transport en logistiek van en naar Oost-Europa en Centraal-Azië, zowel per wegtransport, railvervoer als lucht- en zeevracht.

Twentrex

Twentrex is gespecialiseerd in uitvoeren van spoedtransport. Jarenlange transportervaring gekoppeld aan de modernste communicatiemiddelen vormen de basis van Twentrex’s wereldwijde expres- en koeriersservice. Twentrex organiseert met name spoedtransport binnen Europa.

Cargorilla Logistics

Cargorilla is een allround logistiek dienstverlener voor West-Europa. De specialiteit van Cargorilla is  wegtransport.

Himex Logistics

Himex Logistics is gespecialiseerd in transport van farmaceutica en goederen voor evenementen met de focus op transport in de regio’s Oost-Europa, CIS landen en Centraal-Azië. Bij het transporteren van geconditioneerd farmaceutisch transport of geneesmiddelen houdt Himex zich dan ook aan de GDP richtlijnen.

RUGO Logistics

RUGO Logistics is uw partner wanneer het gaat om internationaal transport van en naar Europa en Azië.

TwenPack

TwenPack biedt professionele e-logistics en e-fulfilment diensten aan. Voor de e-fulfilment diensten beschikt TwenPack over moderne, ruime warehouses, die volgens alle geldende normen beheerd en bewaakt worden.

Onderdeel van de E. van Wijk Group

E. van Wijk Forwarding is onderdeel van het moederbedrijf E. van Wijk Group. De E. van Wijk Group is een logistieke onderneming met vestigingen in Nederland, Roemenië, Oekraïne en Polen. Naast forwarding is de E. van Wijk Group actief in de logistiek met een vloot van meer dan 350 eigen vrachtwagens.