Wijzig je omslagfoto
ES&I
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

ES&I
Bedrijven
Habraken 2401, 5507 TM Veldhoven, Nederland

Electrotechnische Systemen & Installaties (ES&I) is opgericht in 1998 en werkt sindsdien vanuit Veldhoven. Al ruim 15 jaar werken wij voor zowel bedrijven als particulieren in de regio. Wij bieden u een compleet pakket van elektrotechnische diensten, oplossingen en producten.

Over ES&I

ES&I beschikt over een uitgebreid portfolio van zeer uiteenlopende projecten. Door gebruik te maken van hoogwaardige technische kennis, reeds bewezen technieken en de nieuwste innovaties dragen wij bij aan optimaal comfort, veiligheid en duurzaamheid. Dat doen wij met zorg, aandacht en een hoge mate van service en deskundigheid.

Onze brede en zeer specialistische kennis is wellicht een open deur. Echter in combinatie met onze adviserende, flexibele, snelle en efficiënte werkwijze is er sprake van een toegevoegde waarde. Oftewel: intelligente oplossingen, slimme toepassingen en gewoon: goed werk volgens de laatste normen. Niets meer, niets minder. Dat is ES&I.

Bijgaand een overzicht van onze diensten en services. In de praktijk draait het bij onze projecten altijd om maatwerk. Daarom nodigen wij u graag uit voor een nadere kennismaking waarin wij dieper kunnen ingaan op onze oplossingen voor uw vraagstukken.

ES&I en inbraakbeveiliging. Alles veilig

Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een alarmsysteem vraagt om kennis, kunde en een goed oog voor de juiste toepassingen. Hier draait het om maatwerk dat exact wordt afgestemd op de omgeving en omstandigheden van het betreffende particuliere of bedrijfsmatige project.

ES&I en intercom. Altijd zicht en controle

Met de intercomsystemen van ES&I kunt u op afstand met elkaar communiceren via een beeldverbinding, spraakverbinding of luisterverbinding. Vanzelfsprekend draagt een optimaal intercomsysteem direct bij aan de veiligheid van uw bedrijfspand, gebouw of woning.

ES&I en geluid. Zo hoort het

Op het gebied van geluid zijn tal van oplossingen en toepassingen mogelijk. In eerste instantie draait het hier om de juiste bekabeling of bijvoorbeeld de aanleg van een 100 volt-systeem.

ES&I en data. Een perfecte verbinding

ES&I realiseert complete installaties voor de optimalisering van uw datanetwerk. Binnen zo’n optimaal netwerk draait alles om de connectiviteit van uw apparatuur. De bedrijfsmatige en particuliere mogelijkheden zijn daarbij onbeperkt.

ES&I en licht- en krachtinstallaties. Een optimale aansluiting

Uw licht- en krachtinstallatie vormt eigenlijk het hart van de elektrische installatie voor uw kantoor, fabriek of woning. ES&I is gespecialiseerd in de aansluitpunten voor zowel 230 als 400 volt. Daarvoor ontwerpen wij een functionele elektrotechnische installatie die voldoet aan alle eisen en wensen.

ES&I en verlichting. Schitterende mogelijkheden

Verlichting brengt sfeer. Het zorgt voor comfort en veiligheid. Er zijn tegenwoordig tal van producten en systemen die energie besparen en duurzaam zijn. Door gebruik te maken van aanwezigheids- of bewegingsdetectie of de toepassing van LED is heel veel mogelijk. ES&I beschikt over de gewenste kennis en ervaring om de juiste verlichting aan te brengen.

ES&I en domotica. Alles onder één systeem

Domotica is de integratie van technologie en diensten binnen een gebouw met als doel het bevorderen van de kwaliteit van wonen, werken en leven door meer comfort, veiligheid en communicatie. Via deze techniek kunnen wij verschillende apparaten en systemen op elkaar aansluiten en programmeren. Van camera’s, audio en video, verlichting, verwarming, deuren en poorten en alarmen bij zorggebouwen (instellingen), kantoren, woningen en andere gebouwen.

De kwaliteit van ES&I? Zien is geloven. Bel ons gerust om eens vrijblijvend kennis te maken met onze mogelijkheden, techniek en kwaliteit.