Wijzig je omslagfoto
Enwij Beveiligingen B.V.
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Enwij Beveiligingen B.V.
Bedrijven
Sutton 15, 7327 AB Apeldoorn, Nederland

ENWIJ installeert en repareert alles waar stroom doorheen gaat

ENWIJ beveiligingen in Apeldoorn richt zich al sinds 1984 op het beveiligen van woonhuizen en bedrijfspanden. ENWIJ doet echter nog veel meer dan alleen het verkopen van alarm-, brand- en beveiligingssystemen. Voor veel bedrijven en particulieren zijn wij inmiddels uitgegroeid tot de vaste partner in techniek.

ENWIJ werkt onder andere veel voor gemeenten, scholen, vastgoedbeheerders en Verengingen van Eigenaren. We merken dat deze partijen het erg prettig vinden dat zij voor al hun technische zaken bij één partij terecht kunnen. Als bij ENWIJj een melding binnenkomt via de serviceafdeling, gaan we direct aan de slag om het probleem op te lossen en melden het ook aan de klant als we de storing hebben verholpen.

Elektrotechnische specialisten

ENWIJ heeft daarnaast ook een team met elektrotechnische specialisten in huis. Wij helpen onze klanten bij het ontwerp, de installatie en het onderhoud van hun elektrische installaties en andere soortgelijke systemen. Onze elektrotechnische specialisten hebben kennis van diverse systemen, waardoor overname van een bestaand systeem goed kan worden uitgevoerd. Daarnaast verzorgen wij ook noodverlichting bij bedrijven en helpen wij hen met het verduurzamen van hun panden door de oude verlichting te vervangen door LED-lampen. Want het laatste wat je wilt als bedrijf is dat de stroom uitvalt en medewerkers ineens in het donker zitten. Gaat er onverhoopt toch een keer iets mis, dan staan onze medewerkers 24/7 klaar om het probleem op te lossen.

Camerabeveiliging

De technische ontwikkelingen op het gebied van camerabeveiliging gaan razendsnel.

Door het grote aanbod aan camerasystemen is het voor veel bedrijven lastig om een keuze te maken. Een aantal jaren geleden maakten camera’s alleen opnames bij bewegende beelden. Inmiddels zijn er volop intelligente camera’s beschikbaar, die ook voor allerlei  toepassingen ingezet kunnen worden. Bijvoorbeeld voor herkenning van personen of kentekens. ENWIJ zal de camerasystemen van A tot Z monteren en inregelen. En voor een duidelijke instructie zorgen, zodat onze klanten er geen omkijken naar hebben. Op deze manier bent u verzekerd van bruikbare beelden als dat nodig mocht zijn.

Alarmsystemen

ENWIJ is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf en kan voor de installaties een BORG alarmcertificaat overleggen indien een verzekeraar hier om vraagt. Dit document vertelt dat de installatie altijd aan de geldende kwaliteits- en betrouwbaarheidsnorm voldoet. Zo weten onze klanten zeker dat hun alarminstallatie en detectie altijd tiptop in orde zijn en er goede opvolging plaatsvindt, op het moment dat er een keer iets voorvalt.

Brandpreventie

Een ander specialisme van ENWIJ is brandpreventie. Wat veel mensen nog niet weten

is dat de regelgeving verandert en dat per 1 juli 2022 in iedere woning in Nederland op iedere verdieping minimaal één rookmelder moet hangen. Het invoeren van deze nieuwe regel is bedoeld om levens te redden. Bij ENWIJ proberen wij onze klanten hier al zo goed mogelijk op voor te bereiden. De keuze van het soort brandmeldinstallatie en de te plaatsen detectoren is van wezenlijk belang en afhankelijk van vele aspecten. Tegelijkertijd is

iedere organisatie of woning anders en vraagt iedere situatie om een andere aanpak. Wij werken zoveel mogelijk met slimme brandmelders die selectief een melding- of alarmsignaal  kunnen doorgeven. Op deze manier wordt een brand zo snel mogelijk ontdekt,  waardoor snel maatregelen kunnen worden genomen en zoveel mogelijk schade of letsel kan worden voorkomen.