Wijzig je omslagfoto
EMPACTION B.V.
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

EMPACTION B.V.
Bedrijven

Wil jij ook aan de slag bij Empaction? Ga dan snel naar de website van Empaction en bekijk het actuele vacatureoverzicht

De naam Empaction ontstond in 2002 bij de oprichting en is een samentrekking van empathie en action. Het zegt weinig over wat we doen, maar alles over hoe we te werk gaan. 

Als onafhankelijk en no-nonsens adviesbureau in Eindhoven ontrafelen we complexe parkeer- en mobiliteitsvraagstukken. Daarbij manoeuvreren we continu in situaties van verschillende en vaak ook tegengestelde belangen. In dit vak heb je dan ook niet genoeg aan diepgaande kennis, je moet ook heel goed luisteren naar de vraag achter de vraag. Spiegelen, achteruit- en vooruitkijken. Werken aan draagvlak vereist ook empathisch vermogen en gevoel voor verhoudingen. Van daaruit sturen we op duurzame oplossingen. Action! Op weg naar een eindbestemming waar alle betrokkenen echt iets aan hebben.

Wij zijn Empaction

Empaction bestaat uit gedreven professionals; vrouwen, mannen, junioren en senioren. Samen werken we aan aansprekende projecten als het gaat om bereikbaarheid en leefbaarheid van steden, gebieden en locaties. Zowel in Nederland als België. Samenwerken betekent voor ons ook samen plezier en succes hebben. Onderling en met onze opdrachtgevers. Want wij zijn er ook van overtuigd dat je in prettige werkomgevingen de beste prestaties bereikt. In combinatie met onze gedrevenheid zijn we in staat om zelfs de meest uitdagende vraagstukken om te zetten in tastbare resultaten.

Onze kernwaarden:

Vakmanschap

Onze medewerkers hebben verschillende achtergronden, met ieder hun eigen, vaak vergaande expertise. Ons vak leer je niet alleen uit boeken maar vereist jarenlange ervaring en de frisse inbreng van verschillende disciplines. Die hebben we dan ook in huis. Het maakt ons inzetbaar op elk niveau binnen een organisatie. Van advies en beleid tot uitvoering. In onze aanpak besteden we veel aandacht aan verschillende belangen.

Innovatief

Bij ons staat innovatie voor anders durven denken, andere keuzes maken en nieuwe wegen inslaan. We gaan altijd voor de beste oplossing die tegemoetkomt aan verschillende invalshoeken en we schromen niet om heilige huisjes omver te werpen als dat nodig is. Dat kan ook in een cultuur waar alles gevraagd en gezegd mag worden. We zijn leergierig, oprecht nieuwsgierig en volgen de ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet. Nieuw opgedane kennis delen we met elkaar en onze opdrachtgevers.

Sympathiek

Bij Empaction hebben we plezier in ons werk en dat stralen we ook uit. We hebben een open houding en voegen ons makkelijk in een andere organisatie. Als er een probleem is, gaan we daar ontspannen mee om. Linksom of rechtsom, we lossen het op! Dat schept onderling vertrouwen en creëert een band. We helpen elkaar en onze opdrachtgevers, gevraagd of ongevraagd. Want als het iets toevoegt, dan doen we het gewoon.