Wijzig je omslagfoto
Cbt resultaat uit opleiden
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Cbt resultaat uit opleiden
Onderwijs
Cbt verzorgd praktijkgerichte trainingen en erkende mbo-opleidingen op het gebied van: Logistiek, productie, WCM, continu verbeteren, veilig werken (arbo), operators, techniek, leidinggeven, management en andere gebieden. We denken mee in proces en uitvoering om het beste resultaat te behalen.

Cbt voegt met trainingen en opleidingen waarde toe aan mens en bedrijf

Steeds meer bedrijven en instellingen die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers kijken niet meer alleen naar diploma’s, maar vooral ook naar de vaardigheden en interesses van kandidaten. Cbt Resultaat uit opleiden in Arnhem verzorgt trainingen en opleidingen binnen de industrie, logistiek en zorg en helpt organisaties bij het ontwikkelen van competenties van medewerkers. ‘Een training of opleiding moet waarde toevoegen aan mens én bedrijf. Dat staat voorop bij Cbt’, zegt directeur Roy Pollmann.

Cbt Resultaat uit opleiden staat graag naast haar klanten, om te zorgen dat zij een optimaal rendement uit het opleidingsbeleid voor hun medewerkers kunnen halen. ‘Het heeft als bedrijf weinig zin om medewerkers naar een training of opleiding te sturen, die zij afronden met een diploma of certificaat, maar waar zij in hun dagelijks werk nauwelijks iets mee doen’, vertelt Roy Pollmann. ‘Wij proberen daarom zoveel mogelijk mee te denken met onze klanten over de trainingen en opleidingen. Het effectief opleiden van medewerkers is volgens ons alleen mogelijk als wij vanaf het begin weten welke doelstellingen een organisatie voor ogen heeft. Alleen door dit scherp te hebben, kunnen wij opleidingen aanbieden die tot toegevoegde waarde bieden voor alle betrokken partijen.’

Virtual Reality

Bij trainingen en opleidingen die Cbt verzorgt, maakt het bedrijf gebruik van nieuwe technieken en innovaties. Zo wordt bij trainingen en opleidingen voor veiligheid en techniek binnen de industrie gebruik gemaakt van Virtual Reality (VR). ‘Deze trainingen hebben wij samen ontwikkeld met Serious VR. We zijn gestart met de VR NEN 3140 VOP en VP. Een deel van de mensen die bij ons trainingen volgt, werkt in een fabriek. Dan is het geweldig om situaties levensecht te kunnen nabootsen en trainen met behulp van een VR-bril. Wat moeten medewerkers bijvoorbeeld doen bij een storing in de fabriek? Met hulp van professionele begeleiders leren de deelnemers hoe zij in zo’n geval moeten handelen. De VR-training zorgt niet alleen voor een wow-effect, maar laat leerlingen ook intensief met de leerstof bezig zijn. Dit leidt ook tot positieve leereffecten.

Vrouw en mannen aan tafel

Blended learning

Een andere belangrijke ontwikkeling binnen Cbt is de inzet van blended learning. Dit is een combinatie van online en contactonderwijs. Door de coronacrisis zijn de ontwikkelingen op het gebied van blended learning in het afgelopen jaar in een stroomversnelling geraakt. Pollmann: ‘Door snel te schakelen met een aantal experts hebben wij blended learning succesvol toegevoegd aan onze dienstverlening en inmiddels kunnen we deze vorm van onderwijs ook faciliteren voor onze opdrachtgevers. Zeker in deze tijd waarin online onderwijs de norm is, is dat een belangrijk pluspunt waar onze opdrachtgevers hun voordeel mee kunnen doen.

E-learning

E-learning wordt steeds populairder. Door e-learning te combineren met één of meerdere praktijkdagen wordt leren levendiger en nemen cursisten de leerstof beter op. Daarnaast biedt het medewerkers de mogelijkheid om altijd en overal te leren. Vooral nu veiligheid zo belangrijk is binnen bedrijven in de maakindustrie, helpt Cbt met behulp van diverse e-learnings bij het creëren van bewustzijn en het vergroten van de veiligheid op de werkvloer. Heb je een specifieke vraag en sluit een bestaande e-learning niet goed aan op hetgene dat medewerkers nodig hebben? Met onze e-learningsoftware kunnen wij helpen bij de ontwikkeling van maatwerk e-learning lesprogramma’s.

Werkplekleren

Leren is het meest effectief op de werkvloer. Maar liefst 70% van het leereffect wordt bereikt door te doen. Daarom helpt Cbt organisaties bij het implementeren van werkplekleren binnen hun opleidingsbeleid. Dit doen wij door het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van innovatieve opleidingsprogramma’s voor op de werkplek. Of je nu snel uitzendkrachten wil opleiden of medewerkers wil laten groeien binnen hun huidige functie, wij zorgen dat zij zo fijn en effectief mogelijk leren, zodat jij meer rendement behaalt uit jouw opleidingsbeleid en budget! Ons motto: Resultaat uit opleiden! Bij Cbt zijn competenties van medewerkers belangrijker dan het behaalde diploma of certificaat. Cbt leidt medewerkers in lijn met de doelen van jouw organisatie op.