Wijzig je omslagfoto
Carrosserie Elenbaas
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Carrosserie Elenbaas
Bedrijven
Bedrijfsafbeelding 1
Bedrijfsafbeelding 2
Bedrijfsafbeelding 3
Bedrijfsafbeelding 4
Bedrijfsafbeelding 5
Bedrijfsafbeelding 6

Eén adres, één visie

Familiebedrijf Carrosserie Elenbaas is sinds 1890 uitgegroeid tot leverancier van complete oplossingen voor iedere carrosserie. Van standaard oplossing tot de meest veeleisende maatwerkoplossing, van bouw tot onderhoud, wij regelen het.

Carrosserie Elenbaas is van oudsher een traditioneel carrosseriebedrijf wat zich in de loop der jaren verder gespecialiseerd heeft. Op dit moment wordt de dagelijkse leiding geven door een driekoppige directie uit de 4de en 5de generatie, en bestaat ons bedrijf inmiddels al weer 133 jaar.

Hoe gaan wij te werk?

Het vak carrosseriebouw is erg breed. Bij Carrosserie Elenbaas houden we ons dagelijks bezig met constructiewerk, pneumatiek, hydrauliek en elektrotechniek. Een dag of werkweek is dus erg divers qua werkzaamheden. Wij geven onze medewerkers dan ook graag de kans om door te leren.

Alle projecten binnen ons bedrijf lopen via onze engineeringsafdeling. In offertestadium wordt gekeken naar de haalbaarheid en bij order wordt alles tot in detail in 3d getekend, zodat in de productie en assemblage alles zo productief en soepel mogelijk verloopt.

Door de jaren heen

Wij hebben ons op diverse vlakken gespecialiseerd om onze klanten zo goed mogelijk van advies en onderhoud te kunnen voorzien. Zo focussen wij ons op de vier hoofdpijlers:

  • Importeur van het Franse merk Lamberet, dit bedrijf levert koel-vries oplossingen van een bestelbus tot vrachtauto laadbak en uiteraard ook de opleggers
  • Importeur van het Finse merk Ekeri, dit bedrijf maakt transportoplossingen waarbij zijbelading middels deuren centraal staat. Dit gebeurt met opleggers, laadbakken voor trucks en laadbakken voor aanhangwagens
  • Regiodealer voor Palfinger in zuidwest Nederland. Door de jaren heen hebben wij ons meer en meer toegelegd op het monteren en leveren van laad- en losoplossingen van Palfinger. Wij monteren voor onze klanten de laadkranen, haakarmen, kiepers en portaal systemen. Uiteraard verzorgen wij naast de levering gedurende de levensduur van het voertuig ook het service en onderhoudsaspect.
  • Truckspuiterij; in onze truckspuiterij voorzijn wij transportmaterieel, maar ook machines van een nieuwe laklaag of huisstijl. Wij spuiten hier onze eigen nieuwbouwproducten maar ook spuiten wij voor derden en voeren wij refurbish werkzaamheden uit om het materiaal een nieuw of langer leven te geven.