Wijzig je omslagfoto
BouwSchool Breda Training & Coaching B.V.
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

BouwSchool Breda Training & Coaching B.V.
Bedrijven
Biesdonkweg 31, 4826 KS Breda, Nederland
Bedrijfsafbeelding 1

Hecht uw organisatie veel waarde aan het blijven ontwikkelen van zijn werknemers om de beste resultaten te behalen? Is persoonlijke ontwikkeling daarbij ook een toegevoegde waarde? Samen met uw organisatie kijkt BouwSchool Breda graag gericht waar uw behoeftes liggen, zodat wij het juiste opleidingsplan voor u kunnen toepassen. Uiteraard zijn de trainingen en cursussen direct toepasbaar in het dagelijks werk en kunnen volledig op maat worden aangeboden.

Bouw aan uw toekomst met nieuwe bouwstenen BouwSchool Breda is het opleidingsinstituut die u ontzorgt bij het organiseren van bedrijfstrainingen en cursussen. Door in te spelen op veranderingen binnen en buiten uw organisatie, reikt u bouwstenen aan om elk jaar door te kunnen bouwen aan uw toekomst en dat van uw werknemers. Een training of cursus volgen blijft belangrijk, want nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Het trainen van uw medewerkers verbetert niet alleen de kwaliteit en productiviteit van uw organisatie, het motiveert en maakt hen ook weerbaar op de arbeidsmarkt. Het streven naar inhoudelijke kennis geeft het werk meerwaarde.

Bij BouwSchool Breda kunt u terecht op een aantal verschillende gebieden:
• Vaktechniek.
• Communicatie en samenwerking. • Kwaliteitszorg en milieu.
• Organisatie, planning en automatisering.
• Veilig (BHV, VCA). • Transportcode 95.

Voordelen van onze trainingen en cursussen
In de snel veranderende wereld is het bezitten van hedendaagse en toekomstige vakkennis en vaardigheden onmisbaar. Bijblijven en zelfs vooroplopen doet u door het volgen van trainingen en cursussen bij BouwSchool Breda.

De voordelen zijn:
• Meer dan 100 cursussen.
• Direct toepasbaar in de praktijk.
• Trainingen en cursussen op maat.
• Geheel verzorgd met catering.
• Wij zorgen voor een goed fundament voor een lerende onderneming.

BouwSchool Breda heeft een groot aanbod in cursussen. Of u nu uw technische kennis uit wil breiden of juist wil doorgroeien
naar de volgende stap in je carrière, er is altijd een passende cursus of opleiding. Uiteraard bieden wij ook specifieke cursussen op maat aan, ook op locatie.

In overleg stellen wij een maatwerktraject samen aan de hand van de gewenste leerdoelen en onze ervaring.

Vanzelfsprekend volgt BouwSchool Breda de laatste ontwikkelingen rondom educatie op de voet, waardoor wij altijd de beste trainingen kunnen geven voor bedrijven.

Doelgroep
Wij bieden onze trainingen en cursussen aan voor bedrijven en opleidingsinstituten binnen alle sectoren.

Op locatie
Alle trainingen en cursussen kunnen wij ook op locatie aanbieden. De voordelen zijn:
• Geen extra reistijd voor uw werknemers.
• De trainingen en cursussen zijn afgestemd op de bedrijfsvoering.
• Ook mogelijk in de avonduren of in het weekend.
• Trainingen en cursussen in een vertrouwde eigen omgeving.

Duurzame inzetbaarheid
Aangezien de pensioengerechtigde leeftijd opschuift, is het meer dan ooit belangrijk om na te denken over uw organisatie en werknemers voor nu en in de toekomst. Voor uw organisatie, omdat bedrijven ook in de toekomst over voldoende goed gekwalificeerd personeel kunnen beschikken; voor werknemers, omdat zij langer moet doorwerken tot hun pensioen en daarna van het pensioen moeten kunnen genieten.

Medisch onderzoek
Bedrijven kunnen een duurzame inzetbaarheidsanalyse (DIA) overwegen voor hun werknemers. De DIA is een advies(gesprek) over wat de werknemer kan doen om gezond en met plezier te (blijven) werken. Want werknemers die gezond en veilig werken, gemotiveerd zijn en daardoor optimaal presteren, zijn voor een bedrijf van groot belang. De DIA wordt vaak gecombineerd met een periodiek medisch onderzoek (PMO). Uniek bij BouwSchool Breda is dat wij een periodiek medisch onderzoek kunnen combineren met een cursusdag. De werknemers van uw organisatie volgen een training of cursus en worden tussentijds een voor een opgeroepen voor een DIA in combinatie met een PMO. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? BouwSchool Breda helpt graag dit samen met u te realiseren.

Facilitair
Bent u opzoek naar een vergaderlocatie in Breda met moderne les- en vergaderruimtes voor een dag of een dagdeel? BouwSchool Breda biedt vier moderne les- of vergaderzalen, die naar wens praktisch kunnen worden ingericht. Voor iedere vergadering, training of cursus kunt u bij ons terecht op onze locatie aan de Biesdonkweg 31 te Breda. De vergaderlocatie biedt verschillende ruimtes die zijn voorzien van moderne faciliteiten. De locatie is goed bereikbaar zowel met de auto als het openbaar vervoer. Tevens is er bij BouwSchool Breda voldoende parkeergelegenheid en kunt u gratis parkeren.

Voordelen van onze moderne les- en vergaderruimtes
Elke les- en vergaderruimte kan naar wens worden ingericht. De vergaderzalen zijn op verschillende manieren in te delen met ruimte voor maximaal 25 à 30 personen. De vergaderzalen zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over comfortabele stoelen en tafels. Daarnaast is er in iedere ruimte een digiboard en flip-over om iedere presentatie en bespreking tot een succes te maken. Uiteraard kunt ook gebruik maken van onze snelle WIFI- verbinding.

De voordelen zijn:
• Het loket voor uw bijeenkomsten
• 4 moderne les- en vergaderzalen
• Voldoende parkeergelegenheid en gratis parkeren
• Unieke locatie, die goed bereikbaar is met auto en openbaar vervoer
• Geheel verzorgd met catering.
• Ook mogelijk in de avonduren of in het weekend.