Wijzig je omslagfoto
BOM ENGINEERING B.V.
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

BOM ENGINEERING B.V.
Bedrijven

Multidisciplinair ingenieursbureau BOM Engineering kan vrijwel álles. Dat komt doordat het bedrijf zich continu doorontwikkelt. Bekende specialisaties zijn: speciaalmachinebouw, piping & apparatenbouw, bedrijfsmechanisatie, sterkteberekeningen, risico-inventarisatie en -evaluatie, CE-markering, projectadvisering en detachering.

Grenzeloze mogelijkheden

‘Hoe omschrijf je iets wat nog niet bestaat?’ Het is een terugkerende uitdaging voor BOM Engineering. De disciplines van het ingenieursbureau kennen namelijk geen grenzen. De hele wereld van techniek en machines, alles wat we om ons heen zien, behoort voor BOM Engineering tot de mogelijkheden. Dat lijkt misschien ongeloofwaardig, toch is het de onbetwistbare realiteit.

Zelflerende organisatie

Ondernemer en huidig directeur John Bom startte in 1993 BOM Engineering. In 22 jaar groeide het bedrijf flink uit zijn voegen. Van Bom’s huiskamer tot een prachtig pand op industrieterrein Borchwerf II. “Wie niet doorontwikkelt, blijft stilstaan”, is het motto. De zichtlocatie aan de A17 legt BOM Engineering geen windeieren. De toch al professionele uitstraling heeft opnieuw een boost gekregen.

Verplaatsen in de klant

Doorontwikkelen betekent voor BOM Engineering ook dat het weet wat er bij klanten leeft. Vanuit een adaptief vermogen en met de wens om de klant echt te ontzorgen. Toegegeven, ontzorgen is een modewoord. Maar het omschrijft wel degelijk het proces van verplaatsen in de klant, het probleem signaleren en van A tot Z oplossen.

Prototypebouw voor tal van industrieën

BOM Engineering bedient bedrijven in een straal van zo’n zestig kilometer rondom Roosendaal. Een bewuste keuze, want voor prototypebouw (uitvinden op bestelling) is heel intensief contact nodig. ‘Dat kun je niet doen op afstand’ redeneert men. Klanten komen uit verschillende industrieën. Zo verzorgt BOM Engineering speciaalmachinebouw voor bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie, de afvalverwerkende industrie, offshore, chemie en piping & apparatenbouw.

Meedenkende partner

Het intensieve contact tussen BOM Engineering en zijn klanten zorgt al jaren voor betekenisvolle relaties. Sterker, veel klanten kiezen BOM Engineering bewust voor een partnership. Zij zien in BOM Engineering niet alleen een meedenkende partner, maar echt een flexibel verlengstuk van hun eigen organisatie. Een samenwerkingspartner die zorgt voor de juiste kennis en kunde.

Projectmanagement

BOM Engineering is regelmatig de spin in het web. Het bedrijf pakt de totale verantwoording om projecten tot een goed einde te brengen. Het kan daarbij bogen op de eigen professionals en goed onderhouden kennisdatabanken, maar ook op zijn uitgebreide netwerk. Wat er niet is, wordt aangewend voor een volledig projectmanagement.

Vast contactpersoon

Door de jaren heen heeft BOM Engineering tal van mooie klussen voltooid. Om al deze kennis en ervaring te borgen, werkt BOM Engineering enkel met mensen in vaste dienst, mensen die een volledige commitment tonen. Relaties waarderen dit enorm. Zij kunnen altijd terugvallen op één en dezelfde contactpersoon.

Engineers op locatie

Naast engineering en machinebouw verzorgt BOM Engineering detachering. Een ideale manier om kennis en kunde ter plaatse onder te brengen. De klant kan zo weer vooruit en tegelijkertijd krijgt de jonge garde een kijkje in de keuken. BOM Engineering vindt het enorm belangrijk dat alle medewerkers een stabiel fundament hebben. Door talenten elders onder te brengen, ontwikkelen ze dit fundament.

Passie voor machinebouw

Creatief denken en doen, dat is waar het om draait bij BOM Engineering. Een muldisciplinair ingenieursbureau dat nooit stilstaat. Heeft u een uitdaging voor BOM Engineering? Maak dan snel kennis met deze gepassioneerde ingenieurs en profiteer van een volledige ontzorging.