Wijzig je omslagfoto
BKB Precision
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

BKB Precision
Bedrijven
Bedrijfsafbeelding 1
Bedrijfsafbeelding 2
Bedrijfsafbeelding 3
Bedrijfsafbeelding 4

BKB Precision

Kunststof bewerken op toonaangevende en innovatieve wijze. Dat is wat wij doen bij BKB Precision. En dat tot op 3μm nauwkeurig. BKB Precision is al 40 jaar specialist in het bewerken van hoogwaardige kunststoffen. We zijn actief in diverse marktsegmenten zoals high-tech, semiconductor, medisch, defensie, aerospace en chemie.

Hoogwaardige kunststofbewerking

Samen met onze klanten realiseren wij uitdagende producten. De complexiteit van het design zien wij als een uitdaging. En heel veel is mogelijk! Wij vervaardigen prototypes tot aan middelgrote productseries om aan de wensen van de klant te voldoen. Door onze veelzijdigheid en jarenlange ervaring met het bewerken van kunststof zijn wij een geschikte partner voor het construeren van uw concept tot aan het uiteindelijke product.

 

State-of-the-art machinepark

Wij beschikken over een geconditioneerde bedrijfshal met onder andere draai-frees combinaties, al dat niet in combinatie met robotbelading. Zo hebben we een breed scala aan CNC machines voor het 3- en 4-assig frezen. Ook kunnen we complexe producten 5-assig simultaan frezen en hebben we portaalbanken.

 

Samenstellen, verpakken, reinigen

Het assembleren, (cleanroom) reinigen, verpakken en testen van producten is een belangrijk  onderdeel in ons productieproces. BKB Precision ontzorgt.

 

Partnership & Maakbaarheid

Als kunststofbewerker delen wij graag onze kennis en inzichten met onze klanten. We hechten dan ook veel waarde aan intensief contact tussen engineers en inkopers van de opdrachtgever en onze eigen mensen die het product moeten maken.

 

Kunststoffen

Wij bewerken technische kunststoffen, high performance kunststoffen, composieten en  schuimmaterialen. Voorbeelden hiervan zijn: PEEK, Semitron, Torlon, PEI, PAI, Airex, POM, PA, PC, HMPE, PETG etc. Wij voorzien onze klanten graag van een passend advies bij het uitkiezen van de juiste kunststof voor het project.

 

Contact

Wilt u meer weten over BKB Precision, kunststof bewerken of de technieken die wij hiervoor toepassen? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden! U mag ook altijd een bezoek brengen aan ons bedrijf. We laten u graag zien hoe we werken.