Wijzig je omslagfoto
Bilfinger Tebodin Netherlands B.V.
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Bilfinger Tebodin Netherlands B.V.
Bedrijven
+31 88 996 70 0
Bedrijfsafbeelding 1
Bedrijfsafbeelding 2

Bilfinger Tebodin | Onafhankelijk technisch adviseur voor de industrie

Wij zijn Bilfinger Tebodin. Opgericht aan het eind de Tweede Wereldoorlog om de industrie in Nederland terug op te bouwen, is Bilfinger Tebodin uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende advies en ingenieursbureaus voor de industrie. Want opnieuw staat de industrie voor een enorme maar boeiende uitdaging.

Energietransitie, strenger wordende emissienormen en het sluiten van grondstofcyclussen vergt grote aanpassingen aan fabrieken en installaties. Wij lopen voorop om samen met onze klanten de industrie toekomstbestendig te maken. Van haalbaarheidsstudies tot inbedrijfstelling, van investeringsramingen tot inkoopstrategieën, van vergunningstrajecten tot technische ontwerpen. Wij hebben alles in huis om uw industriële investeringsproject succesvol te realiseren!

Samenwerken om ideeën te realiseren

Uw ambitie is ons startpunt, uw strategisch doel is onze drijvende kracht. Wij zijn toegewijd om elk project, van het begin tot het eind, op tijd, binnen budget en met de hoogste kwaliteitsstandaarden op te leveren. Daarom kunnen wij met trots zeggen dat we met u samenwerken om uw ideeën te realiseren.

Wij zijn een onafhankelijke adviseur, op elk niveau. Bilfinger Tebodin kan bouwen op de expertise, ervaring en passie voor techniek van 1.600 professionele consultants en ingenieurs in Europa. Daarnaast zijn we lid van de Bilfinger Group en daardoor onderdeel van een sterk wereldwijd netwerk met 37.000 industrie gerichte specialisten. Zo werken we samen in ons netwerk en met onze klanten om tot technische oplossingen van wereldklasse te komen; een perfecte combinatie van lokale aanwezigheid, professioneel project- en constructiemanagement en een groot netwerk.

Veiligheid en kwaliteit

Veiligheid vormt de kern van onze organisatie. Voor uw en onze eigen medewerkers, in de ontwerpen die we maken en voor de bouwplaatsen die wij voor u aansturen. Op elk van deze vakgebieden hebben wij de experts die zorgen dat uw project veilig uitgevoerd en geopereerd kan worden. Alles onder één dak. De eisen met betrekking tot arbo, CE, brandveiligheid, operationele veiligheid, ATEX, SIL, etc. vertalen wij direct in concrete technische oplossingen. Met ons OHSAS 14001 gecertificeerde kwaliteitssysteem komt meer dan 75 jaar ervaring samen in een gedegen projectaanpak waarin we niets over het hoofd zien, maar wel pragmatisch blijven.

Kennis van uw markten

Onze specialisten hebben kennis van uw markt, maar hebben tevens toegang tot de laatste ontwikkelingen en best practices uit aangrenzende markten. Zo blijven wij verrassen met vernieuwende en slimme ideeën. Wij richten ons volledig op de industrie in de marktsegmenten (bio)farmacie, voedingsmiddelenindustrie, energie en nutsvoorzieningen (inclusief de energietransitie), (petro)chemie, olie en gas en pijpleidingen en infrastructuur.

Multidisciplinaire dienstverlener

Alle kennis en disciplines om uw industriële investeringsproject succesvol te realiseren hebben wij in huis:

  • Projectmanagement, cost estimating, cost control en planning
  • Consultancy op het gebied van industriële duurzaamheid, assetmanagement, technische veiligheid, externe en brandveiligheid, industriële emissies, HSE-management en omgevingsmanagement.
  • Engineering voor alle benodigde disciplines: proces technologie, werktuigbouwkunde, piping, elektro, instrumentatie en procesbesturing, architectuur, bouwkunde en constructief en gebouw gebonden installaties.
  • Project inkoop services, expediting en vendor document control
  • Constructiemangement, bouwplaatstoezicht, kwalificatie en ondersteuning ten behoeve van commissioning en start-up

Kortom alles om uw project te realiseren.