Wijzig je omslagfoto
Beck logistics
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Beck logistics
Bedrijven
Bedrijfsafbeelding 1
Bedrijfsafbeelding 2
Bedrijfsafbeelding 3
Bedrijfsafbeelding 4
Bedrijfsafbeelding 5
Bedrijfsafbeelding 6

SPECIALIST IN INDUSTRIËLE OP- EN OVERSLAG, HIJS- EN MOTAGEWERKEN EN SPECIAAL TRANSPORT

Met modern rollend materieel, grote autolaadkranen en goed geoutilleerde warehouses, weet Beck Logistics uit Nijmegen opdrachtgevers door heel Europa te ondersteunen. Zowel op het gebied van transport-vraagstukken, op- en overslag behoefte als hijs- en montage -projecten.

Multi-cliënt (industriële-) Warehousing

In haar warehouse aan de Factorijweg 9 te Nijmegen slaat Beck Logistics met name goederen op die een industrieel karakter hebben en o.a. in de bouw-, maritieme- en de energiesector gebruikt worden. Manager Operations Patrick Stolker: ‘Vaak gaat het om goederen die met een zware heftruck of een bovenloopkraan gelost, verplaatst of geladen moeten worden, aangezien deze voor een normale heftruck te groot of te zwaar zijn. Qua interne transportmiddelen is Beck Logistics hier goed geoutilleerd.’ Om goederen binnen te kunnen handelen, beschikt Beck Logistics over verschillende heftrucks die variëren van 3 tot en met 8 ton, daarnaast heeft ze de beschikking over bovenloopkranen tot een capaciteit van 10 ton.

Hijs- en montageprojecten

Met grote zware autolaadkranen voert Beck Logistics hijs- en montageklussen uit door heel Europa, van het noorden van Zweden tot het zuiden van Spanje. Hierbij gaat het onder andere om assistentie verlenen bij het installeren en opbouwen van complete machinelijnen, bij het opbouwen van grote transformatoren op energiecentrales, bij het plaatsen en installeren van schakelkasten, bij het plaatsen van verschillende soorten constructiematerialen, maar ook gewone eenvoudige hijsklussen op bouwlocaties.

Speciaal transport

Speciaal transport is naast industriële warehousing en hijs- en montage -klussen de derde en laatste strategische focus voor Beck Logistics. Voor het exceptioneel transport schakelt Beck Logistics de hulp in van haar eigen kranen, diepladers, semidiepladers, uitschuif trailers en ander rollend materieel. De wegenverkeerswet schrijft een maximale breedte, lengte, hoogte en totaal gewicht voor aan vrachtwagencombinaties. Stolker: ‘Wij vervoeren dus ook allerlei goederen die buiten deze wettelijke maximale maatvoeringen en gewichten vallen.’

Duurzaam ondernemen en digitalisering

Sustainable logistics en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staan hoog in het vaandel bij Beck Logistics. Dit merk je door de hele organisatie heen: van het continue doorvoeren van verbeterprocessen binnen de supply chain van haar klanten, de digitalisering van haar eigen processen inclusief interfacing met de systemen van haar opdrachtgevers, tot en met de aanschaf van duurzame transportmiddelen. De onlangs aangeschafte dubbeldeck trailers zijn hier een mooi voorbeeld van. Deze nieuwe aangeschafte trailers worden ingezet op langere Europese trajecten. Waarbij er honderden vrachten per jaar worden uitgespaard doordat er in één trailer twee keer zoveel meegenomen kan worden. Een ander voorbeeld is de aanschaf van de nieuwste autolaadkraan, die is namelijk al voorbereid om in de nabije toekomst volledig over te schakelen op elektriciteit. Op dit moment loopt er ook een project waarbij gekeken wordt naar trucks die rijden op LNG, speciaal voor de binnenstedelijke trajecten.

Accreditaties

Uiterste zorg en gegarandeerde veiligheid staan voorop bij Beck Logistics. We voldoen dan ook aan de strengste relevante eisen en richtlijnen. Vanzelfsprekend zijn we VVT- en VCA-gecertificeerd. Onze chauffeurs en kraanmachinisten beschikken allemaal over de juiste (soms zelfs internationale) certificaten en worden regelmatig getoetst op hun kennis en vaardigheden.

Daarnaast vinden wij dat goede leerbedrijven onmisbaar zijn. Hier maken leerlingen namelijk kennis met de praktijk en leren ze wat van hen wordt verwacht. Beck Logistics is zo’n Erkend Leerbedrijf voor transport en logistiek gerichte opleidingen. Wij vinden dit een belangrijk onderdeel voor onze bijdrage aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Aan de ene kant bieden we hiermee jongeren een kans om in te stromen en aan de andere kant biedt dit doorstromingskansen voor onze vaste medewerkers.

Factorijweg 9

6541 DM Nijmegen
Tel. (024) 377 56 43
E-mail: info@becklogistics.com

Website: www.becklogistics.com