Wijzig je omslagfoto
Be by Bèta
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Be by Bèta
Bedrijven
Minervum 7198, Breda, Nederland
Bedrijfsafbeelding 1
Bedrijfsafbeelding 2
Bedrijfsafbeelding 3
Bedrijfsafbeelding 4
Bedrijfsafbeelding 5
Bedrijfsafbeelding 6
Wij willen jou en al jouw collega’s gewoon goed en prettig laten zitten.
Be by Bèta helpt je met een juiste zitoplossing. Van een breed scala aan ergonomische bureaustoelen, tot vergader- en bezoekersstoelen als ook zadelkrukken en zit-sta hulpen.

Zitoplossingen voor iedereen

Be by Bèta is een stoelenspecialist. Al meer dan 50 jaar bedenken, produceren en verkopen wij een mix van bureaustoelen en werkkrukken tot vergader-, kantine en bezoekersstoelen. Alle stoelen worden in Nederland op duurzame wijze geproduceerd, geven elke gebruiker de juiste steun in iedere zithouding, passen in elk interieur en kunnen volledig worden gerecycled. Iedereen goed en prettig laten zitten doen wij door middel van onze 5 kernwaarden.

Be Dutch

Alle stoelen die we verkopen worden bij ons in Breda ontworpen, gestoffeerd en gemonteerd. Echt Hollands dus en dit heeft veel voordelen. Werkgelegenheid in eigen land, gegarandeerde controle op kwaliteit, flexibiliteit en minder CO2 uitstoot. Productie in Breda betekent bovendien snelle levertijden en een enorme keuze in uitvoeringen. Kom gerust een keer langs dan laten we je het graag zien.

Be Healthy

80% van de mensen heeft na het veertigste levensjaar regelmatig rug, nek of schouderklachten. Om klachten te voorkomen is het belangrijk om je stoel juist in te stellen.

Door bewustwording te creëren, werkplekadvies en een persoonlijk insteladvies voor iedereen op iedere werkplek te geven, creëren wij met onze stoelen een goede en gezonde zithouding. De hele dag door. Dit zorgt voor minder klachten, minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit.

Be Green

Een product dat tientallen jaren meegaat is natuurlijk al duurzaam. En als er dan na al die tijd iets stuk gaat, is dat ene onderdeeltje eenvoudig te verwisselen. Ook is het mogelijk om de bekleding van de stoel te vernieuwen. Heel simpel. En helemaal aan het einde van de cyclus krijgt ieder onderdeel een nieuw leven. Voor de volle 100% recyclebaar.

Be Happy

Werken doen we allemaal. En wij helpen je om dat leuker te maken. Met een stoel die je blij maakt, in de kleur en uitvoering die bij je past. Ons doel is om je blij te verrassen. Met gewoon goede stoelen, de beste kennis over ergonomie, snelle levertijden, uitstekende service, goede aftersales, groene producten en een onderhoudsprogramma. Wij willen onszelf en onze stoelen iedere dag verbeteren om jou zo prettig mogelijk te laten zitten.

Be You

Iedereen is uniek en heeft zo zijn eigen wensen en ideeën over een bureaustoel. Wij vinden het gewoon om ons te verplaatsen in de facilitair manager, de groene idealist, de preventiecoach, de rugpatiënt, de inkoper en de stylist. Kortom aan iedereen die betrokken is bij de uiteindelijke stoelkeuze. Wij hebben de juiste stoel voor elke situatie en werkomgeving. Voor iedereen. De stoel die het beste bij jou past, zoeken we graag samen met jou uit.

Een familiebedrijf

Wij zijn onderdeel van de Fair Furniture Group. Een familiebedrijf van gelijkgestemde merken en mensen met dezelfde ambitie: voortdurend streven naar nieuwe circulaire en duurzame oplossingen. Met 7 merken en meer dan 450 medewerkers kunnen we samen alles maken: van innovatieve grondstof tot complete inrichting. Slimme ideeën komen tot leven in onze eigen fabrieken in Hoogeveen, Emmen, Wijchen, Telford en Breda. Onze deuren staan open, we laten graag zien wat we kunnen.