Wijzig je omslagfoto
BCK Holland
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

BCK Holland
Bedrijven
31 (0)416 673880
Bedrijfsafbeelding 1
Bedrijfsafbeelding 2
Bedrijfsafbeelding 3
Bedrijfsafbeelding 4

Werken in de techniek is een erg breed gegeven. Je taken kunnen afwisselend zijn, maar ook heel repeterend. Een werkgever die ervoor zorgt dat je werkdag nooit saai is, is BCK Holland B.V. in Waalwijk. Want BCK werkt in een wereld vol technische uitdagingen, waarin je iedere keer opnieuw bijdraagt aan een passende oplossing. Een oplossing die zorgt dat opdrachtgevers in productie en logistieke bedrijven hun transportbanen en -systemen precies kunnen laten werken zoals zij dat willen. Daarom onderstreept BCK de zin ‘BCK brengt je verder’ voor iedere doelgroep.

 

BCK ontwikkelt en maakt onder meer bandtransporteurs, modulaire kettingtransporteurs, rollenbanen en draaitafels die aansluiten op een uitdaging waar de klanten van BCK in hun systeemontwikkeling op stuiten. Deze productie vindt plaats in eigen huis, op industrieterrein Haven in Waalwijk. Dat betekent dat BCK ook altijd plaats heeft voor enthousiaste en technisch onderlegde medewerkers, die de meerwaarde zien van het continu bezig zijn met productontwikkeling. Want daarmee brengt BCK niet alleen haar opdrachtgevers verder, maar ook medewerkers leren iedere dag nieuwe dingen bij.

Diversiteit in projecten

Directeur Rob Dorgelo onderstreept de mogelijkheden die werknemers hebben bij zijn bedrijf: “De diversiteit in projecten en opdrachtgevers maakt dat je als medewerker steeds weer een andere schakel bent in de ketting tot het eindproduct. Je doet continu nieuwe ervaringen op, die je bij volgende projecten weer kan inzetten. Daarmee ontwikkel je jezelf als persoon en als werknemer. Tegelijkertijd is jouw inzet onmisbaar om de klanten van BCK weer verder te brengen.”

Teamgevoel

Naast de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, is voor veel medewerkers minstens zo belangrijk hoe de sfeer is binnen een bedrijf. Ook daar is Dorgelo duidelijk over: “BCK staat voor duidelijkheid en een prettige werksfeer. We gooien niet met moeilijke termen en zien onszelf niet als high tech bedrijf. Wat we wel doen is uit bestaande technieken continu nieuwe en creatieve oplossingen bedenken en daar waar de technieken nog niet voorhanden zijn, deze te ontwikkelen. Praktische innovatie dus: uitvinden waar een project om vraagt en daar met ons technisch inzicht op inspelen. Met elkaar, als team. Ik weet zeker dat iedereen hier dat teamgevoel uitstraalt en omarmt.”

Meer weten?

Heb je technisch talent? Wil je je vleugels eens uitslaan en deel zijn van een bedrijf dat groeit en altijd aan nieuwe oplossingen werkt? Dan ben je van harte welkom bij BCK.

Samen komen we verder, samen brengen we je verder.