Wijzig je omslagfoto
AVIOLANDA, AEROSPACE
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

AVIOLANDA, AEROSPACE
Bedrijven

Business Park Aviolanda

Business park Aviolanda is centraal gelegen tussen de wereldhavens van Rotterdam en Antwerpen ligt Business Park Aviolanda, naast de vliegbasis Woensdrecht.

 

Rondom de militaire vliegbasis waar ruim 75 jaar luchtvaartindustrie en opleidingen zijn gevestigd, werken overheden, bedrijfsleven en onderwijsinstellingen gezamenlijk aan de ontwikkeling van Business Park Aviolanda.

Luchtvaartgebonden bedrijfsactiviteiten

Business Park Aviolanda en zijn omgeving hebben alles om uit te groeien tot hét Europees centrum voor luchtvaartgebonden bedrijfsactiviteiten. Een ideale locatie voor bedrijven om zich te vestigen in de directe omgeving van de militaire vliegbasis. Binnen de duurzame, ruimtelijke en economische gebiedsontwikkeling is aandacht voor werken, wonen, personeel, scholing en onderzoek. Natuurlijk met een uitstekende bereikbaarheid en topfaciliteiten zoals de landingsbaan, parkmanagement, hangaars en internationale kwaliteitserkenningen.

 

Lift mee op de unieke ligging en het internationale netwerk en take off at Business Park Aviolanda!

Vestigingen

Bij vestiging op Business Park Aviolanda wordt maximaal geanticipeerd op de specifieke wensen voor uw bedrijf. Percelen kunnen variëren tussen de 3.000 m² en 30.000 m². Het bestemmingsplan biedt veel ruimte voor eigen invulling; bouwvergunningen en omgevingsvergunningen kunnen aangevraagd worden. De kavels worden bouwrijp opgeleverd en de wijze van ontsluiting van uw vestiging kan in overleg worden bepaald. De mogelijkheden tot vestiging zijn divers: van aankoop van gronden tot huur en lease van bedrijfspanden.

 

Daarnaast biedt Business Park Aviolanda de mogelijkheid om kantoorruimte te huren in De Pionier, het nieuwe kantoorverzamelgebouw. Business Park Aviolanda is intensief bezig op het terrein van vastgoedontwikkeling. Het streven is om op termijn ook een bedrijfsverzamelgebouw en een hangar te laten bouwen voor verhuur.

 

Alle bedrijven die zich vestigen op Business Park Aviolanda kunnen gebruik maken van parkmanagement, het medegebruik van de landingsbaan, het realiseren van Business tot Business en de mogelijkheden tot het ontwikkelen van scholingsprogramma's.