Wijzig je omslagfoto
Ankro
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Ankro
Bedrijven
Bedrijfsafbeelding 1
Bedrijfsafbeelding 2
Bedrijfsafbeelding 3

ANKRO Kunststof Verspaning

Bij ANKRO wordt kunststof bewerkt op een toonaangevende en innovatieve wijze met de nieuwste technologieën. Jarenlange ervaring en een up-to-date machinepark zorgen ervoor dat geen enkel kunststofproduct voor ons te ingewikkeld is.

 

Kunststofbewerking

Wij zijn een ervaren specialist op het gebied van kunststofbewerking en hebben een uitgebreide kennis van verschillende kunststofbewerkingstechnieken zoals draaien, frezen en assembleren. Als kunststofbewerker staan we bij ANKRO bekend om onze kwaliteit, vakmanschap en leverbetrouwbaarheid. Vandaar dat wij ons associëren met de slogan ‘’klasse in kunststofbewerking’’.

 

Historie ANKRO Kunststof Verspaning

Al meer dan 25 jaar is ANKRO een innovatief bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en productie van hoogwaardige kunststofproducten. Wij begrijpen dat iedere klant unieke behoeften heeft en daarom werken we nauw samen met de klant om de best mogelijke oplossing te bieden. In 2022 is ANKRO overgenomen door BKB Precision, de kunststofbewerker voor de high-tech industrie. Hierdoor heeft ANKRO meer perspectief voor in de toekomst om nog verder uit te groeien tot een landelijk opererende specialist op de markt van kunststof verspaning.

 

Verschillende soorten kunststoffen

Op de markt van kunststoffen zijn veel verschillende soorten terug te vinden met ieder zijn eigen unieke eigenschappen. Deze unieke eigenschappen maken de kunststofsoorten wel of niet geschikt voor bepaalde toepassingen. Dankzij de ervaring van de specialisten binnen ANKRO weten wij precies te adviseren welke soort kunststof nu daadwerkelijk het beste geschikt is voor een bepaalde situatie. Verschillende kunststofsoorten die we bij ANKRO veelal bewerken zijn: POM-C, PETP, PTFE, PVDF, PE en PA6.

 

Vernieuwd machinepark

We beschikken bij ANKRO over een hoogwaardige en recent vernieuwd machinepark. Dankzij een breed scala aan diverse CNC-machines zij we bij ANKRO in staat om precisieproducten van hoge kwaliteit te produceren voor jou! Onze machines maken het mogelijk om de meest ingewikkelde producten te maken, die vervolgens snel geleverd kunnen worden voor de juiste prijs.

 

Contact

Wil je graag met ons kennis maken of ben je benieuwd naar wat wij bij ANKRO allemaal te bieden hebben en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op met één van onze specialisten of kom eens langs voor een bakje koffie. We laten u graag zien hoe wij te werk gaan in Werkendam.