Wijzig je omslagfoto
Ales Metaaltechniek
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Ales Metaaltechniek
Bedrijven
Remmerden 34, Rhenen, Nederland
Bedrijfsafbeelding 1
Bedrijfsafbeelding 2
Bedrijfsafbeelding 4
Bedrijfsafbeelding 5
Ales is een productie- en outsourcingspartner en werkt in opdracht van derden. Metaalbewerking is het uitgangspunt. Ales werkt voor bedrijven die de productie van halffabricaten, eindproducten of de bouw van complete modules aan Ales uitbesteden.

Ales Metaaltechniek in Rheden levert alles voor de productie en assemblage van machineonderdelen in roestvrijstaal (RVS), staal en aluminium. Van oudsher is Ales actief in het midden van het land, maar inmiddels richt de scope zich ook op het zuiden en oosten. Want Ales ontzorgt en onderscheidt zich door vakkundig specialisme met hoogwaardig vakwerk. De kwaliteit die tegenwoordig nog met een zoeklampje te vinden is.

De klanten zijn hoofdzakelijk leveranciers van eindproducten aan merkfabrikanten: original equipment manufacturers (OEM’ers). “De kracht ligt in de supply chain”, zegt directeur Dick de Leeuw. Van moertje en boutje tot halffabrikaat en zelfs complete installatie: Ales levert het, al dan niet compleet geassembleerde modules of systemen aan de opdrachtgever .

Specialistenwerk

De specialisten van Ales Metaaltechniek voeren alle bewerkingen zelf uit, ook de meest gespecialiseerde. Ook buislasersnijden, plaatbewerking, verspanen, lassen, coaten en nabehandelen behoort tot het complete dienstenpakket. Vakmanschap is het kapitaal van het bedrijf en daarom investeert Ales Metaaltechniek ook in nieuw talent. “We vinden het belangrijk om jong talent aan ons te binden”, zegt de directeur, Zo biedt het bedrijf ook opleidingstrajecten met werkervaringsplaatsen.

QRM-logistiek

De toepassingen lopen uiteen, zowel voor agrarische sector als verpakkingsindustrie  als oplossingen in complexe bedrijfsprocessen - denk daarbij aan transportmachines die ingezet worden op vliegvelden. Efficiency in de dienstverlening is een absolute vereiste. Daarom werkt Ales Metaaltechniek volgens de klantspecifieke QRM-methode - de Quick Response Manufacturing- met de logistieke voordelen van dien: meer flow en kortere doorlooptijden voor de klant, voor zowel de interne als de externe logistiek. “De logistieke verbetering én ketenbeheersing vertaalt zich in een optimale prijs-kwaliteitverhouding voor de afnemers”, aldus De Leeuw. Efficiënt, snel, deskundig, just-in-time en: dit alles voor de best mogelijke integrale kostprijs.

Elke dag weer beter

Kwaliteitsbeheersing staat echter altijd voorop. Daarbij hecht Ales grote waarde aan vrijheid en flexibiliteit, met ruimte voor ontwikkeling. Niet voor niets is het bedrijfsmotto: ‘elke dag weer beter’. Want Ales Metaaltechniek wil optimale kwaliteit. Dit vraagt presteren op topniveau met persoonlijke aandacht, van aanpakken weten.

Zekerheid

In deze branche is goedkoop vaak duurkoop en daarom heeft Ales Metaaltechniek misschien niet als de goedkoopste maar wel als de béste leverancier een naam hoog te houden. “Voor onze klanten is het belangrijk dat ze kunnen rekenen op bedrijfszekerheid, met het minimale risico op uitval”, benadrukt directeur De Leeuw/ En áls er wat gebeurt, staan de specialisten van Ales in no-time paraat om het te fixen.