Wijzig je omslagfoto
Addit BV
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Addit BV
Bedrijven
Bedrijfsafbeelding 1
Bedrijfsafbeelding 2
Bedrijfsafbeelding 3

Complexe, samengestelde precisie plaatwerkdelen. Daarnaast kunnen wij u volledig ontzorgen voor de assemblage en het testen van complete (sub)modules of machines.


Uw strategische partner voor Sheet Metal & Contract Manufacturing

Sedert december 2021 is Jeroen Meulendijks de nieuwe CEO van Addit bv. Hij heeft binnen Addit ingrijpende wijzigingen doorgevoerd de afgelopen jaren. In het kader van ‘Smart Factory’ is over het gehele voortbrengingsproces software geïmplementeerd en flink geïnvesteerd in geautomatiseerde systemen en bewerkingsmachines. Op de werkvloer zijn de doorlooptijden verkort door de invoering van QRM en de volledige digitalisering. Sinds 2021 heeft Addit de activiteiten Sheet Metal en Contract Manufacturing fysiek opgesplitst om zo duidelijkheid te creëren van klanten en haar eigen organisatie.

Splitsing van de activiteiten

We hebben de activiteiten Sheet Metal & Contract Manufacturing fysiek opgesplitst. Dat is veel efficiënter. Dit biedt duidelijkheid aan onze opdrachtgevers. Zij kunnen daarin direct lezen wat onze kernactiviteiten zijn. De klanten kunnen bij Addit terecht voor complexe, samengestelde precisie plaatwerkdelen. Tevens kunnen we ze volledig ontzorgen voor de assemblage en het testen van complete (sub)modules of machines.
De Contract Manufacturing activiteit vindt nu plaats in een helder verlichte hal met een compleet nieuwe schone witte vloer.

Samenwerking Addit Sp. z o. o.

Doordat we samenwerken ons Poolse zusterbedrijf beschikken we over het beste van 2 werelden. Zo kunnen we in Venlo opstarten en de kunnen we het in Venlo voorbereide werk transfereren naar Polen indien dit wenselijk is. We kiezen altijd voor de meest optimale productiemethode en de optimale productielocatie. De ene keer is dat Venlo, de andere keer Polen, of een combinatie van beide. Hierdoor hebben we een ijzersterke propositie en kunnen we concurreren met elk bedrijf in West-Europa. In Wegrow/Polen staat de grootste private Sheet Metal fabriek van Europa. Alle, meest moderne, plaatbewerkingsprocessen zijn daar aanwezig, inclusief een hypermoderne lakinstallatie.
De totale oppervlakte bedraagt meer dan 40.000 m2 en er werken zo’n 800 medewerkers!

Engineering

Door middel van een Partnership met Post & Dekker Engineers & Consultants kunnen we klanten ook werkelijk volledig ontzorgen. Door deze samenwerking kunnen de opdrachtgevers ook op ontwikkelniveau bij ons uitbesteden. Zo zijn we nu ook een build to specification-leverancier geworden.

Digitalisering/Smart factory

Omdat we ons meer focussen op high-tech in de medical, defence, farma, food en semicon industrie is er ook geïnvesteerd in automatisering van hard en software. Want zeker die hightech klant wil kwalitatief hoogwaardige producten uit een repeterend, goed controleerbaar productieproces. En dat vergt investering in Hard- en goed geïntegreerde software.

We hebben inmiddels PDM (Pro.file), ERP (Ridder iQ) geïmplementeerd en geïntegreerd. Tevens is er geïnvesteerd in calculatiesoftware (Calculate) met partner AESC. Al deze systemen zijn gekoppeld aan elkaar. De Operators halen de werktekeningen/instructie, via een draadloos werkstation uit de centrale database. Door integratie van alle software hoeft data nog maar één keer te worden ingevoerd. Zo zorgen we ook dat overal up to date data wordt gewerkt.

Flinke investeringen

We hebben reeds flink geïnvesteerd. Ook de komende jaren zullen we flink verder investeren in het verder optimaliseren van al onze bedrijfsprocessen.
Het personeelsbestand in Venlo is nu 50 mensen groot. De komende jaren willen we de huidige omzet verdubbelen, met hetzelfde aantal mensen.