Wijzig je omslagfoto
ADAMASGROEP BV
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

ADAMASGROEP BV
Bedrijven
Bedrijfsafbeelding 1

ADAMAS B.V. geeft uw visie toekomst

Onze organisatie is een kenniscentrum op het gebied van gezond, duurzaam en circulair bouwen. Met heldere adviezen, scherpe analyses en effectieve ondersteuning, richten we ons samen met onze strategische partners op toekomstgerichte en innovatieve oplossingen in de bouwsector.

Wat doet Adamasgroep

Adamasgroep begeleidt u van wens naar werkelijkheid. Dit doen we met wetenschappelijk onderbouwde methoden, maar ook basis van gevoel, passie en inzet. Zo begeleiden we uw bouwproject vanaf de ontwerpfase tot en met de ingebruikname. Ook delen we graag kennis in trainingen, workshops en lezingen. Samen staan we sterker dan alleen.

Daarnaast is Adamasgroep keurmeester voor kwaliteitsborging, waaronder commissioning van gebouwgebonden installaties en de bouwkundige schil. Ook zijn we keurmeester, auditor én assessor voor verschillende certificeringsschema’s, zoals de WELL Building Standard, LEED en BREEAM. We doen dit bewust met deze internationaal erkende keurmerken, zodat de kwaliteit aantoonbaar wordt én meerwaarde wordt gecreëerd voor uw vastgoed. Dit biedt mogelijk ook fiscale voordelen in de vorm van subsidies waarbij we u begeleiding kunnen bieden.

Wij zijn Adamasgroep

Een toonaangevend ingenieurs- en adviesbureau, ontstaan vanuit het architectenbureau van de KEMA, met aandacht voor uw persoonlijke vastgoedambities. Onze missie? Samen met onze opdrachtgevers bouwen aan een gezondere, duurzamere en circulaire gebouwde omgeving. We zetten ons onder andere in voor het aanpakken van klimaatverandering, het bouwen van veerkrachtige en duurzame steden en het beschermen van onze ecosystemen, bossen en biodiversiteit.