Wijzig je omslagfoto
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Accon avm adviseurs en accountants
Bedrijven
088-4469007

Ruimte voor ondernemen met Accon avm

Accon avm heeft ruim 40 kantoren verspreid over Nederland. Een adviseur is altijd dichtbij. Persoonlijk betrokken, met deskundig advies, volop ondernemerszin en met oog voor innovatie. Voor méér ruimte voor ondernemen. 

Zo brengen we samen u en uw onderneming verder, met focus op de toekomst. Ontdek ons verhaal. Maak kennis met onze adviseurs in uw regio en neem gerust persoonlijk contact met ons op

Erik van der Most – Regio-directeur Accon avm: "Waar ligt u als ondernemer wakker van? Waar droomt u van? Dit bespreek ik graag met u. Met kantoren in onder andere Den Bosch, Leerdam, Veldhoven en Zaltbommel is Accon avm dé adviseur voor het mkb." 

Hoe ontwikkelt de omzet zich? Waar liggen kansen om te besparen? Met ons online administratieconcept Accompas krijgt u antwoord op deze en andere vragen. Ervaar het gemak van Accompas én krijg inzicht in uw cijfers en prestaties met slimme overzichten. Bekijk hoe eenvoudig Accompas werkt

Johan van der Stelt – Specialist Familiebedrijf"Aangenaam! Ik ben Johan van der Stelt, Directeur Advies bij Accon avm. Samen met mijn adviesteam adviseer ik mkb-ondernemers. Ik kijk graag verder dan de jaarcijfers, en ga het gesprek aan over strategie en rendementsverbetering. Daarnaast heb ik mij toegelegd op de begeleiding van familiebedrijven en overnametrajecten. Ik ga graag, samen met u, aan de slag. Verwerk uw financiële administratie volledig digitaal om u en uw onderneming verder te brengen."

Het verschil willen maken, ook maatschappelijk

Ondernemen is kansen zien en benutten, het verschil willen maken, actief en betrokken zijn. Accon avm zet zich in om ook maatschappelijk een verschil te maken. Bekijk de terugblik van de Maximale 10 een jaarlijkse hardloopwedstrijd voor Spieren voor Spieren in Den Bosch. 

Marco Tromp, BelastingadviseurAnderen helpen en verrassen heb ik altijd graag gedaan. Kenmerken die goed van pas komen  als belastingadviseur. Als een ondernemer vastloopt in een (fiscaal) vraagstuk, is het prachtig om een weg te vinden in de complexe fiscale wetgeving. De tevreden en verraste blik van de klant, is voor mij persoonlijk het mooiste. 

100+ jaar ruimte voor ondernemen

Accon avm is van oorsprong een agrarische coöperatie, in 1917 opgericht door ons moederbedrijf in Leeuwarden. Al snel groeide Accon avm uit tot een landelijke, fullservice advies- en accountancyorganisatie voor het mkb. Dit betekent: een groot kennisnetwerk, én alle expertises in huis. Onze adviseurs en experts kijken graag over afdelingsgrenzen heen. Voor elk vraagstuk staat een Accon avm ‘taskforce’ klaar. Bekijk onze diensten.

Gerrit-Jan van Meeteren, Juridisch Adviseur"Als specialist op het gebied van het ondernemings-, bank- en zekerheden- én faillissementsrecht sta ik u bij op alle relevante rechtsgebieden voor u als ondernemer. Mijn jarenlange ervaringen als advocaat, juridisch specialist én succesvol voormalig ondernemer zet ik graag in als bevlogen sparringpartner."

Accon avm is een stichting

Accon avm is een coöperatie zonder partnerstructuur. Onze winst vloeit terug in de organisatie en onze medewerkers. Continuïteit, innovatie en kwaliteit gaan vóór winststreven. Het welzijn en succes van ondernemers en medewerkers staan op #1.

Alexander van Kleij, Directeur Werkgeversservice: Accon avm werkgeversservice helpt u uw werkgeversrol goed in te vullen. Van werving & selectie tot ontslag. Zeker op de krappe arbeidsmarkt is het belangrijk de juiste mensen een goed pakket arbeidsvoorwaarden te bieden. Ik denk creatief met u mee, ook om de kosten zoveel mogelijk in de hand te houden. Bij een (te) hoog ziekteverzuim of personeelsverloop ondersteun ik u met programma’s om uw personeelsbeleid te verbeteren. 

Focus op de toekomst

Controle- en samenstelwerkzaamheden gaan steeds meer automatisch. Dit biedt adviseurs meer ruimte voor proactieve advisering en interpretatie van cijfers. 

Raymond Koppers – Manager Accountancy: Als accountant met jarenlange ervaring in het mkb sta ik u met veel enthousiasme en betrokkenheid bij in al uw vraagstukken. Om u te ondersteunen in de continue ontwikkeling van uw onderneming: focus op de toekomst. 

Bart Gulicher, Directeur Controlepraktijk: Wilt u als ondernemer een accountantscontrole laten uitvoeren of wilt u zekerheid geven aan derden zoals financiers of subsidieverstrekkers? Vertrouw uw vraagstuk dan toe aan mij en mijn collega’s van de controlepraktijk. Ik verras u graag met verbeterpunten die uw onderneming verder helpen, zodat u vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaat. 

Meer weten

Benader een van onze adviseurs of ga naar www.acconavm.nl voor een kantoor bij u in de buurt. 

Bekijk ook de overige social media accounts van Accon avm: