Panhuijsen biedt duurzaam alternatief voor verpakken

Producten die in dozen zijn verpakt, worden vaak op hun plek gehouden door een schuiminlay of schuiminterieur. Effectief om schade te voorkomen, maar belastend voor het milieu. Panhuisen Verpakkingen B.V. biedt daarom een duurzaam alternatief in de vorm van kartonnen inlays.

Tijdens het transport kunnen producten flink beschadigen als ze niet muurvast in hun doos liggen. Zeker als de te vervoeren producten zwaar zijn en ze door de gebruikelijke opvulmaterialen weg lijken te zakken. Of wanneer het om kwetsbare producten gaat, die zo goed moelijk moeten worden beschermd om schade te voorkomen.

Kartonnen maatwerk

Deze problemen kunnen voorkomen worden meteen kartonnen maatwerk interieur. ‘Dit zorgt niet alleen voor minder schade, maar ook voor meer tevreden klanten’, vertelt een woordvoerder van Panhuijsen. ‘En niet te vergeten blijft er een restproduct over wat zich makkelijk laat recycelen in een circulaire economie.’

Duurzame oplossing

Wilt u meer weten over de duurzame en milieuvriendelijke oplossingen van Panhuijsen? Kijk dan snel op de website voor meer informatie, of neem contact op.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten