Organisaties hebben baat bij een professionele wasdroger

Maakt uw organisatie al gebruik van een professionele wasdroger? Het biedt u verschillende voordelen ten opzichte van een particulier model uit de witgoedwinkel. Wist u bijvoorbeeld al dat de total cost of ownership van een professionele wasdroger veel lager liggen, dan die van een particuliere droger? Het maakt een professionele wasdroger tot een investering die u relatief makkelijk terug zal verdienen. Daar komt het gemak van een professioneel model nog bij. LDL Laundry is een vertrouwd aanbieder van deze wasdrogers van verschillende gerenommeerde producenten. Naast de diverse professionele wasdrogers bieden we u droogkasten aan. Deze droogkasten zijn bedoeld voor kledingstukken die niet in de reguliere wasdroger gedroogd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan schoenen, of aan een brandweerpak. Naar wat voor professionele droogoplossing bent u op zoek voor uw organisatie? 

Voornaamste voordelen van een professionele wasdroger

Niet alleen de lagere total cost of ownership kunnen een reden zijn om voor een professionele wasdroger te kiezen. Er zijn meer voordelen die deze machines tot een interessante oplossing maken. Denk ook aan de duurzaamheid ervan. Een professioneel apparaat biedt een groter aantal draaiuren dan een particuliere droger. Dit maakt dat de wasdroger ook bij een intensief gebruik minder snel vervangen hoeft te worden. Duurzaamheid is een steeds belangrijker thema voor ondernemers en hun klanten. Ook de snelheid waarmee programma’s worden uitgevoerd door professionele wasdroger is een reden om voor dit type machine te kiezen. Evenals de diversiteit aan programma’s waaruit gekozen kan worden. 

Professionele wasdroger voor verschillende sectoren interessant

Er zijn verschillende sectoren, waarbinnen organisaties kiezen voor een professionele wasdroger. Denk bijvoorbeeld aan de horecabranche, waar hotels binnen een korte tijd een groot aantal hoeslakens, handdoeken en kussenslopen moeten kunnen wassen. Of denk aan de zorg, waarvoor hetzelfde geldt. Naast de horeca- en zorgsector, zijn partijen in de schoonmaakbranche, het bedrijfsleven en onder meer de recreatieve sector regelmatig op zoek naar een professionele wasdroger. 

Professionele wasdroger als service aan gasten aanbieden 

Voor die laatste sector is het interessant om de professionele wasdroger te combineren met een bijpassend betaalsysteem. Laat de gasten op uw camping betalen met losse munten of bijvoorbeeld met hun pinpas, wanneer zij hun natte wasgoed willen drogen. Combineer de professionele wasdroger met een bijpassende wasmachine uit ons assortiment. Een dergelijke combinatie is ook interessant voor de verhuurders van appartementen en studio’s. 

Wasdrogers van verschillende professionele producenten

In ons assortiment vindt u professionele wasdrogers van de gerenommeerde merken IPSO, Speed Queen en Merker. Deze producenten staan als zeer betrouwbaar te boek; u weet wat u aan deze machines heeft. Let bij de aanschaf van een professionele wasdroger goed op het formaat van de trommel; dit verschilt sterk per model. U wilt dat de trommel groot genoeg is om uw wasgoed in een keer te kunnen drogen. Tegelijkertijd wilt u een onnodig hoog energieverbruik tegengaan. 

Advies bij aanschaf professionele wasdroger

We begrijpen het goed, wanneer u het lastig vindt een keuze te maken bij de aanschaf van een professionele wasdroger. Ons team staat voor u klaar, om samen met u te bepalen welke professionele droogoplossing het beste op uw wensen aansluit. Wij bieden in iedere situatie een passende machine, waar u de komende jaren veel plezier van heeft. Neem eens contact met ons op, zodat we u op weg kunnen helpen. 

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten