Open dag ROC van Twente in het teken van ‘Wie wil jij worden?’

Op vrijdag 27 januari 2023 houdt ROC van Twente open huis op maar liefst 15 locaties in Twente tussen 16.00 tot 20.00 uur.

De open dag staat in het teken van de vraag: Wie wil jij worden? Wat past bij jou? Waar ben jij goed in? Hoe kies je vervolgens een opleiding die bij je past? Tijdens de open dag krijgen bezoekers alle hulp van onze studenten en docenten bij het vinden van de antwoorden. Ook kunnen leerlingen op sommige locaties speeddaten met onze ambassadeurs, waarbij leerlingen met spelelementen worden geprikkeld stil te staan bij hun studiekeuze.

Website

Op de website www.rocvantwente.nl/opendagen staan de locaties vermeld met de opleidingen die daar aanwezig zijn. Ook is er een handige checklist te vinden waarmee leerlingen zich goed kunnen voorbereiden op de open dag.

De open dag richt zich ook op volwassenen die een opleiding zoeken of zich willen ontwikkelen. Steeds meer volwassenen in Nederland switchen van baan. Het is inspirerend en vaak ook nodig om dan je kennis bij te spijkeren. Wil je ook een stap maken? Pak je kans en kom langs bij ROC van Twente, want vrijdag 27 januari kun je ook alles te weten komen over het opleidingsaanbod voor volwassenen.

Aanmelden

Aanmelden voor de open dag kan via www.rocvantwente.nl/opendagen. Dat is handig om te doen, zo ontvangt de leerling handige info over parkeren, een plattegrond en een toegangsbewijs. Dit geldt alleen voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. Ouders en volwassenen die voor zichzelf een opleiding zoeken, hoeven zich niet aan te

#NLBEELD# ROC2022 – HENGELO – Beelden in de Gieterij ter promotie van o.a. de open dagen van het ROC van Twente.
EDITIE: ROC VAN TWENTE
FOTO: Lars Smook LS20220928
GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten