Op zoek naar extra bedrijfsruimte?

Groeien met je onderneming is zonder twijfel een van je grootste doelstellingen. En hoe trots die groei je ook maakt, het brengt echter ook wat operationele zorgen met zich mee. Op een bepaald moment kom je tot de vaststelling dat de ruimte waarover je beschikt niet langer aangepast is aan de werkzaamheden en dat de nood aan extra ruimte zich opdringt. Hoe ga je dat oplossen? Wacht dacht je bijvoorbeeld van een tijdelijke opslagtent?

Waarom een extra ruimte kopen of huren omslachtig is

Als je er bij plaatsgebrek voor moet kiezen om een ander of bijkomend pand te kopen of te huren, sta je meteen voor een grote opdracht. Je moet op zoek gaan naar een geschikte locatie, er volgt een mallemolen aan formaliteiten en papierwerk en het duurt al snel enkele maanden voor je je intrek in het nieuwe pand kunt nemen. Voor een acute nood aan extra bedrijfsruimte is dit vast en zeker geen ideale oplossing. Daarbij komt nog dat kopen of huren steevast met heel wat extra kosten gepaard gaat.

Waarom opslagtent de ideale oplossing is

Het mag je niet verbazen dat veel ondernemers die op zoek zijn naar extra bedrijfsruimte hun toevlucht nemen tot waardige alternatieven. De eindeloze administratie en kosten die een aankoop of huur met zich meebrengen, zorgen al snel voor nodeloos tijdverlies en een hinderen van de werkzaamheden van de onderneming, iets wat absoluut te vermijden is uiteraard.

Een budgetvriendelijke oplossing

Zoals al aangegeven is kopen of huren een dure aangelegenheden. Niet alleen zal hiervoor een maandelijks budget moeten voorzien worden op lange termijn, ook de aktes, aanvragen en vergunning vragen om een flinke investering. Bij het huren van een opslagtent betaal je een stuk minder en betaal je bovendien enkel maar voor de periode waarin je effectief de opslagtenten in gebruik hebt.

Een flexibele oplossing

Met een opslagtent geniet je van grenzeloze mogelijkheden naar aantal, naar afmetingen en naar afwerking toe. Heb je nood aan een tijdelijk magazijn, moeten je kantorenruimtes voor een bepaalde periode uitgebreid worden of heb je een gebeurtenis op de planning staan die extra ruimte vraagt? De huur van opslagtenten laat je toe maximaal gebruik te kunnen maken van extra ruimte en dat binnen de terreinen van je eigen onderneming. Het spreekt voor zich dat je een andere opslagtent nodig hebt om goederen in onder te brengen dan wanneer we spreken over extra kantoorruimte en net daar leent deze manier van uitbreiden zich prima toe.

Een duurzame oplossing

Voor de huur van een opslagtent ga je een contract aan met een leverancier, die tevens installateur van de tenten is. Door de samenwerking kun je erop rekenen dat je leverancier je de nodige opslagtenten kan bezorgen op precies die momenten dat je daar nood aan hebt. Zo kun je niet alleen voldoen aan de acute nood die nu opduikt, maar heb je ook naar de toekomst toe mogelijkheden in overvloed om in iedere permanente of tijdelijke nood aan extra bedrijfsruimte te voorzien. Het schept opportuniteiten die je met het huren of kopen van een pand niet hebt. Doorheen de tijd leert je leverancier jou en je onderneming kennen en weet hij exact wat je wanneer nodig hebt en zal hij ook steeds aan je vraag voldoen aan de meest gunstige voorwaarden.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Regio in Bedrijf
Regio in Bedrijfhttp://www.regioinbedrijf..nl
uw zichtbaarheid en profilering, zowel online als offline. Daarnaast brengen wij u graag in contact met relevante partijen uit ons netwerk.

Meer berichten