Op Rotsvast kun je bouwen

‘Geen achterstand, geen leegstaand’. Dat is het alleszeggende motto van Rotsvast verhuur & vastgoedbeheer. Rotsvast ontzorgt op tal van plaatsen in het land beleggers, die investeren in vastgoed. Oók in Breda, Waar Douwe Weerstra en zijn team als betrokken matchmaker tussen vraag en aanbod fungeren. Kwaliteit en vertrouwen voeren daarbij de boventoon: “Als mensen naar onze naar vragen, verwijs ik ze graag naar de dikke van Dale.”

Rotsvast geldt als de grootste landelijke speler op het gebied van de particuliere verhuur. “En toch zien veel mensen ons als een Bredaas bedrijf”, lacht Douwe Weerstra. Samen met zijn broer Willem en ondersteund door een sterk team bestiert hij Rotsvast middels kantoren in Breda, Bergen op Zoom/Roosendaal en Middelburg. In Breda heeft Rotsvast bekende locaties als T63, Het Turfschip en Donk! In beheer. Per locatie is namens Rotsvast een vast en herkenbaar team aanwezig. Douwe onderhoudt daarbij voornamelijk zelf het contact met de eigenaar/belegger. De verhuurmakelaar en de technische man zorgen ervoor dat alles ter plekke goed is en blijft. “Onze huurders zijn immers onze ambassadeurs.”

VERTROUWEN

Met Rotsvast als verhuurder en beheerder kan een belegger in feite rustig achterover leunen. “Meekijken mag, maar wij ontzorgen ze volledig”, benadrukt Weerstra nog maar eens. Dat blijkt ook dé manier te zijn om duurzame relaties op te bouwen. “Wij houden onze vastgoedportefeuille op peil én breiden die uit.” Daarnaast wordt de rol van aankoopbegeleider zeker niet vermeden. Daarbij is vertrouwen – rotsvast vertrouwen – van cruciaal belang. “Door onze goede en korte lijnen kunnen wij elke belegger adequaat en persoonlijk helpen.” De ogen worden ook niet gesloten voor lokale zaken. “Er zijn allerlei nieuwe ontwikkelingen in Breda gaande. Daar willen wij graag in meedenken, gaan we kansen zeker niet uit de weg.”

KWALITEIT

Met een groeiend team van verhuurmakelaars, beheerders en huismeesters, inspecteurs en binnendienstmedewerkers blijft Rotsvast wel in beeld. Daaraan dragen ook het opvallende wagenpark én de herkenbare elektrische fietsen bij. Naast beleggers kloppen ook expats,
studenten en ouderen niet snel tevergeefs aan bij Rotsvast. Weerstra: “Die weten dat wij kwaliteit bieden. Zo werken we voor het onderhoud aan onze gebouwen samen met allerlei grote partijen, van schoonmaakbedrijven tot installatiebedrijven en meer. We proberen daarbij ook lokale partners aan ons te binden.” Zo werken we op glasgebied samen met Van Overveld Glas.” Rotsvast staat als een huis, zegt wat het doet en doet wat het zegt. Zo is en blijft het een organisatie om op te bouwen … en te vertrouwen.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten