Op 8 en 9 november 2023 vindt de ICT & Logistiek Beurs plaats

The future starts here!

De ICT & Logistiek Beurs is dé logistieke hub voor digitale innovatie. Drie dagen lang is de Koninklijke Jaarbeurs het centrale knooppunt waar heel logistiek Nederland samenkomt om kennis te delen en oplossingen te vinden voor de vraagstukken van vandaag en morgen.

De huidige uitdagende omstandigheden vragen om een veerkrachtige, wendbare en duurzame logistiek. Een datagedreven operatie is cruciaal om adequate beslissingen te kunnen nemen. Automatisering en robotisering maken onze processen efficiënter en sneller. Ketensamenwerking is een must om samen oplossingen te ontwikkelen voor een duurzame en emissieloze operatie. Digitalisering is de grote gemeenschappelijke deler waarmee we onze logistieke processen klaar maken voor de toekomst. En die toekomst begint nu!

Helpt jouw organisatie om de toekomst dichterbij te brengen en onze logistiek veerkrachtig, wendbaar en duurzaam te maken? Dan is ICT&Logistiek 2023 dé plek om jouw organisatie te presenteren aan het publiek, dat bestaat uit duizenden eindbeslissers, medebeslissers, adviseurs en influencers uit de logistieke sector.

Tans

TANS is specialist als het gaat om transportsoftware. Het bedrijf uit Eindhoven bedenkt, ontwikkelt en levert automatiseringsoplossingen voor transport en logistiek. TANS doet dit vooral met TALIS, dat als standaard software modulair is opgebouwd. TMS, WMS en CRM: TANS heeft er als automatiseringsleverancier vele oplossingen voor.

Transportsoftware: een vak apart

Transportsoftware is een wereld op zich. TANS richt zich dan ook specifiek op automatiseringsoplossingen voor transport en logistiek. Het bedrijf is sinds 1985 op de markt en beschikt inmiddels over veel kennis van transportsoftware.

U kunt TANS op de ICT & Logistiek beurs bezoeken op standnummer 04.A037.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten