Op 10, 11 & 12 oktober 2023 vindt METAVAK weer plaats. Alweer de 18e editie van dé vakbeurs voor de gehele metaalbranche in Evenementenhal Gorinchem.

Fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van metaalbewerkingsmachines, -gereedschappen, industriële automatisering en meet- en regeltechnieken maken onderdeel uit van het platform. Tijdens de beurs worden oplossingen getoond, waar de hedendaagse metaalproductie om vraagt.

STAPPERT Noxon

Met hun unieke productmix aan RVS staf en profiel, buizen, flenzen en fittingen mag STAPPERT Noxon niet ontbreken op METAVAK. STAPPERT Noxon is een toonaangevende voorraadhouder op het gebied van lange roestvast staal producten, flenzen en fittingen. STAPPERT Noxon B.V. is ontstaan uit een fusie tussen STAPPERT Nederland B.V. in Zwijndrecht (voorheen bekend als CL Staal) en Noxon Stainless B.V. uit Helmond.

STAPPERT staat bekend als dé specialist in Europa op het gebied van lange producten (buizen en stafmateriaal) in een veelvoud aan legeringen: van roestvast en hoog corrosievast tot hittebestendig. Noxon is sinds jaar en dag bekend als de toonaangevende handelsonderneming in Nederland op het gebied van roestvast stalen (leiding-) buizen, flenzen en fittingen. Nog altijd zijn zij gevestigd in Helmond (hoofdkantoor en magazijn) en in Zwijndrecht (verkoopkantoor).

“We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen”.

STAPPERT Noxon hecht veel waarde aan een persoonlijke, goede en langdurige relatie met klant, leverancier en medewerkers. Ze investeren continu in de hele organisatie. Daarbij blijven ze geprikkeld te vernieuwen, samen nieuwe producten en diensten te leveren en processen efficiënter in te richten.
Samen met alle belanghebbenden streven ze naar 100% klanttevredenheid met focus op verbetering en groei. “We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen”. Hierdoor creëren ze vertrouwen in elkaar en betrouwbaarheid in kwaliteit, voorraad en tijd. Het doel is om een competente ketenpartner voor klanten te zijn en een begrip in eigen land. “Denkt men in Nederland aan RVS, dan denkt men aan STAPPERT Noxon”.

U kunt STAPPERT Noxon op Metavak bezoeken op standnummer G103

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten