Onze stagiair Luuk aan het woord

Mijn naam is Luuk van Hooff en ik loop in de periode februari 2023 t/m juni 2023 stage bij RegioinBedrijf. Ik zit in het laatste jaar van de opleiding Mediaredactiemedewerker op het KW1C. In het laatste jaar ga ik afstuderen in de vorm van een afstudeerstage. Ik heb deze kans gekregen bij RegioinBedrijf. Hier ben ik in een fijne en gezellige werkomgeving terecht gekomen waar ik de tijd en ruimte krijg om mezelf te ontwikkelen en om mijn opdrachten te behalen.

Tijdens mijn stage heb ik onder andere de content mogen bijhouden en bewerken. Dit door middel van artikelen te plaatsen op de website. Ook kan ik nieuwe ideeën delen waarbij er echt naar mij geluisterd wordt. Je wordt als stagiair dus ook echt gezien. Dit vond ik erg prettig en daarom kan ik ook terugkijken op een fijne en geslaagde stage!

Ben jij op zoek of ken jij iemand die op zoek is naar een stage op het gebied van marketing, media of communicatie? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe stagiaires! Neem contact met ons via 0416-286186 of via online@regioinbedrijf.nl

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten