Ontmoet jouw droomwerkgever op de talententuin!

Dat er genoeg interessante carrièrekansen voor jongeren in de Achterhoek te vinden zijn, dat is 25 november wel te zien tijdens deze feestelijke 10e editie van de Talententuin. In de SSP-Hal bij de Dru presenteren maar liefst 100 topwerkgevers zich aan jonge talenten voor stages, afstudeeropdrachten en banen. De Talententuin is een inspirerend evenement waar mooie verbindingen worden gelegd. Saai wordt het zeker niet. Bedrijven pakken groots uit en nemen diverse producten, gadgets en innovaties mee.

De Achterhoek kent unieke en aansprekende bedrijven waaronder diverse wereldmarkt spelers die vanuit de traditionele maakindustrie zeer innovatief zijn op het gebied van smart industry. Al deze bedrijven staan te popelen om jou als talent te ontmoeten. In tien jaar tijd is de Talententuin uitgegroeid tot hét grootste carrière evenement van de Achterhoek. Duizenden jongeren bezochten het evenement en een deel van hen heeft hier zelfs een stage, afstudeeropdracht of baan aan overgehouden! Kortom, de Talententuin is hét evenement om contacten te leggen, je talenten te ontwikkelen en je te oriënteren op de arbeidsmarkt.

Programma

Tijdens de feestelijke 10e editie van de Talententuin kun je inspirerende masterclasses en leerzame workshops volgen. Alles om jou voor te bereiden op de volgende stap in je carrière. Ontmoet jonge ondernemers, Femme Tech Achterhoek en leer meer over je carrière financieel gezond beginnen. Verder kun je deze dag verdwalen in onze escape room en wanneer je hopelijk daaruit komt maak je een gekke foto in onze Volkswagen photobooth. Nog geen foto voor je CV? Geen probleem! Regelen wij deze dag voor je.

Luister naar het inspirerende verhaal van de bekende Youtuber Dutch Performante.

Chahid Charrak, beter bekend als Dutch Performante, verliet voortijdig school en werkte als tiener in een pallethandel in Zeewolde en later in Litouwen. Op zijn achttiende keerde hij terug naar Nederland waar hij met behulp van zijn gespaarde geld zich stortte op de handel in tegels. Chahid werd een succesvol ondernemer in de sanitair- en tegelhandel. Vanaf 2019 is Chahid actief op Instagram, is hij ambassadeur van het Wilhelmina Kinderziekenhuis en heeft hij een eigen kanaal op Youtube, onder de naam Dutch Performante. Met foto’s en filmpjes van zijn gouden Lamborghini, ontmoetingen met bekende YouTubers en het organiseren van online challenges weet hij in korte tijd meer dan 500.000 duizend volgers te genereren. Het luxueuze leven kwam Chahid niet aanwaaien, hij heeft er keihard voor moeten werken. de 32-jarige zakenman is een echte ondernemer en weet als geen ander dat je nooit moet opgeven. Hoe hij dit alles voor elkaar heeft gekregen? Dat vertelt hij op 25 november tijdens de Talententuin!

Ben je op zoek naar een stage, een afstudeeropdracht, een startersfunctie of ben je  gewoon nieuwsgierig wat de bedrijven op de Talententuin allemaal te bieden hebben? Bezoek dan de Talententuin op 25 november!

Datum:                  25 November

Locatie:                 SSP Hal – Dru Industriepark

Tijd:                        11.00u-15.30u

Entree:                  Gratis (reserveer je e-ticket via www.talententuinachterhoek.nl)

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten