Ontdek wat Jeroen vindt van werken bij ES&I…

“Ik werk inmiddels alweer bijna 6 jaar aan het werk bij ES&I. Ik ben hier terecht gekomen via een detacheringsbureau. In aanloop naar mijn sollicitatie heb ik een basiscursus elektrotechniek gevolgd. Ik had namelijk nog geen ervaring binnen de elektrotechniek, maar ben hier door mijn hobby altijd veel mee bezig geweest. Ik kreeg de kans om aan de slag te gaan bij ES&I en deze heb ik met beide handen aangepakt. In de loop van de jaren heb ik mij steeds meer gespecialiseerd in alarm- en cameratechnieken, maar ook in brandmeldsystemen, noodverlichting systemen en datanetwerken.

ES&I staat echt voor kwaliteit

ES&I is een klein hecht bedrijf, waardoor we altijd op elkaar kunnen rekenen. Het leukste aan het werk vind ik dat elke dag anders is en je zelf je dag in kunt plannen door de zelfstandigheid die je hier krijgt. Zo kan je de ene dag bezig zijn met onderhoud van een systeem en de andere dag met het aanleggen van een netwerk.

Wat ik mee zou willen geven aan mij toekomstige collega? Doordat het een klein bedrijf is, heb je een beter band met elkaar, maar ook met klanten. Hierdoor wordt het werk niet meer gezien als “werk” maar echt je passie!”

Enthousiast geworden? Mooi! Wij zijn namelijk ook erg benieuwd naar jou.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten