Ontdek de nieuwe generatie ondernemers tijdens het NXT-GEN inspiratie event!

Op maandag 28 november 2022 organiseren Zeeland Business, Schipper Accountants en de Rabobank het NXT-GEN inspiratie event in de Mythe te Goes, wat mede mogelijk gemaakt wordt door KPN en TMC Wonen. Hét evenement waar inspiratie en inzichten worden opgedaan over groei, branding en toekomstige ontwikkelingen. Hoogtepunten van de avond zijn de keynote speakers van: Too Good To Go en United Wardrobe (Vinted).

NXT-GEN inspiratie event

Vraag jij je weleens af hoe de toekomstige bedrijven eruit gaan zien? Hoe merken zich gaan ontwikkelen en hoe jij als ondernemer, manager of (zelfstandig) professional mee kan met nieuwe ontwikkelingen en de behoeften van nieuwe generaties? Wil je weten hoe organisaties zichzelf  “futureproof” maken?
Kom dan naar het NXT-GEN inspiratie event op 28 november!
Tijdens deze avond worden er succesverhalen gedeeld en inspiratie en inzichten opgedaan, die jou kunnen helpen op de kijk van je onderneming.

Keynote speakers
Too Good To Go

Bij Too Good To Go zetten momenteel 65 gepassioneerde Waste Warriors zich iedere dag in tegen voedselverspilling. Zij willen de schokkende hoeveelheid voedselverspilling terugdringen, door met simpele technologische oplossingen een win-win-win te creëren, waarmee zowel de consument, als de partners op het platform én de planeet geholpen worden.

United Wardrobe / Vinted

Dit tweedehandskledingplatform werd door meer dan vier miljoen mensen gebruikt en elke maand werden er meer dan 100.000 kledingstukken op het platform verhandeld. In oktober 2020 werd het platform verkocht aan Vinted, een Litouwse online marktplaats die in meer dan tien landen actief is.

Straight-Line Leadership

Straight-Line Leadership creëert een significante impact op de levens van ondernemers en business professionals. Intellectueel leiderschap is nadenken en spreken over leiderschapsconcepten. Meestal eindigt dat in weinig of geen resultaten in de realiteit. De focus van Straight-Line Leadership ligt op echte resultaten.

Harry Glotzbach- Comedian

Stap in het comedy universum van Harry Glotzbach en laat je verrassen door zijn bizar grappige kijk op de wereld om hem heen. Harry gaat met elke realiteit aan de haal, improviseert er flink op los, maar blijft altijd  geloofwaardig.

Zorg ervoor dat jij je ticket hebt!
Tickets kunnen gekocht worden via deze link.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Regio in Bedrijf
Regio in Bedrijfhttp://www.regioinbedrijf..nl
uw zichtbaarheid en profilering, zowel online als offline. Daarnaast brengen wij u graag in contact met relevante partijen uit ons netwerk.

Meer berichten