Onderweg video conferencen, presenteren, vergaderen het einde van verloren reistijd

Was het sinds 2008 niet meer mogelijk om in een rondzit opstelling te reizen in een VIP-Bus, ABC-Specials heeft het weer mogelijk gemaakt om ondanks de zeer zware keuringsnormen een bus gehomologeerd (goedkeuring RDW) te krijgen met een totaal rondzit vergader opstelling. Door alle multimedia features die aan deze VIP-Bus toegevoegd zijn is deze bus de ideale omgeving om uiterst comfortabel te reizen en ondertussen ongestoord verder te kunnen werken of te vergaderen. De allerbeste verse espresso, een fris toilet en gevulde koelkast mogen hier natuurlijk niet in ontbreken.

Een 5G internetverbinding met onbeperkte veel data is in heel Europa beschikbaar via het WIFI netwerk in deze bus, zo kunnen de gasten het beeld van wel 6 laptops tegelijkertijd draadloos naar de beeldschermen van de bus casten in 4K Ultra HD resolutie maar ook is de server in de bus steeds voor de klanten aanwezig alsmede een UHD webcam en kunnen er probleemloos en al rijdend meerdere videogesprekken tegelijkertijd plaatsvinden via laptops of via het systeem in de bus op de grote 40” beeldschermen in de bus. Applicaties zoals Sisco Webex, Zoom, Google Meet, Teams, Skype en MS Office zijn beschikbaar op de server.

vip bus

Van Mobiele kantoorruimte tot spectaculaire roadshow locatie

Ook is deze bus bijzonder geschikt voor stilstaande inzet wanneer er behoefte is op welke locatie dan ook aan een tijdelijke kantoorruimte. Productintroducties op locatie kunnen met deze bus prima verzorgd worden en de interieurverlichting kan aan elke gewenste bedrijfskleur of logo aangepast worden, ook zijn meerdere kleuren tegelijkertijd mogelijk of kan de verlichting synchroon geprogrammeerd worden met elke video productie. De krachtige hi-end geluidsinstallatie maakt de bus ook geschikt voor introducties zoals nieuwe computer games of filmtrailers.

Waar u ook naartoe wil reizen, een beurs in het buitenland of een bezoek aan een collega bedrijf in eigen land, in deze bus is de reistijd een beleving en behoren hinderlijke files tot het verleden maar betekenen deze voortaan wat extra tijd om van de rit te genieten of ongestoord door te kunnen werken. De extra brede captain chairs waarborgen optimaal zitcomfort, extra brede tafels bieden voldoende plaats aan laptops, op elke plaats zijn gewone- en USB stopcontacten aanwezig.

luxe busje

Elk bedrijfsuitje tot een unieke beleving maken

Ook wanneer u na een dag werken nog steeds onderweg bent is het in deze bus informeel genieten. Al rijdend alle zenders TV kijken in hoge resolutie, onbeperkt YouTube videos streamen, Spotify en zelfs een professioneel karaoke systeem is beschikbaar inclusief draadloze microfoons en honderdduizenden nummer in alle talen.

Bent u met een gezelschap van 4 tot maximaal 17 personen en wilt u de reistijd optimaal benutten en niet langer een ongewenst deel laten uitmaken van de werkdag vraag dan een offerte aan voor het huren van deze luxe midibus en kom er al snel achter dat het tarief voor het huren van deze special al snel de kosten van de reistijd welke anders verloren gaat zal compenseren.

ABC-Specials welke deze speciale VIP-Bus verhuurt is zowel in Nederland beschikbaar als voor Belgische klanten en te bereiken op 013 507 7 507 voor NL en 014 89 33 67 voor België.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten