Ondersteuningsprogramma voor ondernemen met impact

Voor ondernemers die maatschappelijke impact willen maken en daarbij nog wat hulp kunnen gebruiken, is er nu Move2Social Achterhoek. Startende of gevestigde maatschappelijk ondernemers krijgen ondersteuning.

Bijvoorbeeld voor een vliegende start van hun maatschappelijke bedrijfsidee of voor duurzame groei van hun bestaande onderneming. Ondernemers kunnen zich tot 1 mei inschrijven voor het programma dat dit voorjaar start.

Ondersteuning op divers gebied

Move2Social biedt ondersteuning aan ondernemers die op divers gebied actief zijn, zoals: verhogen van arbeidsparticipatie van een kwetsbare doelgroep, verhogen sociale cohesie in wijken en buurten, circulaire en duurzame productie, energietransitie, voedseltransitie, internationale ontwikkeling en fair chain, verbeteren van de zorg. Het programma wordt betaald vanuit de RegioDeal Achterhoek, deelname is voor ondernemers gratis.

Ondernemers kunnen inschrijven tot 1 mei

Ondernemers kunnen zich inschrijven voor het programma als zij: als ondernemer bezig zijn met het realiseren van maatschappelijke winst, gevestigd zijn in de Achterhoek en al inkomsten genereren door de verkoop van producten of diensten of op het punt staan die op de markt te zetten. In acht workshopdagen worden verschillende onderdelen van het bedrijfsproces onder de loep genomen. Een lokale ondernemer begeleidt en coacht de deelnemers. Het programma opent deuren en helpt het netwerk te verbreden. Tijdens een slotevent kunnen deelnemers hun vraag pitchen aan een breed publiek en in contact komen met financiers en andere mogelijke ondersteuners.

20 april is een kick-off waar vragen over het programma beantwoord kunnen worden. Het programma start in juni met vervolg na een zomerstop in september. Meer info en inschrijven kan via: https://move2social.nl/achterhoek/.

Partners Move2Social

Move2Social is een ondersteuningsprogramma, mogelijk gemaakt door verschillende publieke en private organisaties in de regio om ondernemers in Achterhoek te ondersteunen in het realiseren van maatschappelijke impact.

GERELATEERD

Artikel gaat over

8RHK Ambassadeurs
8RHK Ambassadeurshttp://www.8rhk.nl
Versterking van de regio, initiëren van projecten en innovaties

Meer berichten