Ondernemers, wij staan klaar voor jullie!

Veel ondernemers worden als gevolg van Covid-19 in het hart van hun bedrijf geraakt. Gelukkig is er een aantal regelingen getroffen voor steun in deze lastige en ongewone periode. Maar wist je ook dat er in Tilburg een specifieke plek is waar je als ondernemer terecht kan? Ben slim en pak deze kans!

Station88

Station88 is het Huis voor Ondernemerschap en Innovatie voor ondernemers in de regio Midden-Brabant. De missie is helder: ook in deze tijd Midden-Brabant ondernemender maken. In samenwerking met verschillende partijen bieden we een inspirerend programma voor alle ondernemers in de regio Midden-Brabant! Samen met Ondernemersadvies van de gemeente Tilburg organiseren zij workshops.

Kan jouw bedrijf wel een online boost gebruiken en wil jij weten hoe je zoekmachine marketing optimaal kunt inzetten? Meld je aan voor de workshop SEO/SEA op 1 juni 2021.

Of ben jij toe aan een boost in jouw verkooptechnieken? Na de workshop op 8 juni 2021 stop jij met verkopen en start je met verleiden!

Ondernemersadvies

De persoonlijke begeleiding van Ondernemersadvies van de gemeente Tilburg spitst zich toe op het, opnieuw, krijgen van ‘inzicht, grip en regie’ in en op jouw bedrijfsvoering.

De deur staat open om in gesprek te gaan over jouw ondernemersactiviteiten en verbinding te maken met onze ondersteunende producten, het gemeentelijk netwerk en de betrokkenheid. Wil je een advies dat past bij jouw situatie en jouw onderneming? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een van de adviseurs via  www.tilburg.nl/ondernemersadvies en vul het webformulier in. Binnen twee werkdagen neemt een adviseur contact op. Mailen kan ook: ondernemersadvies@tilburg.nl.

Logo's

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten