Nooit meer zonder rvs materiaal

Noord-Brabant staat bekend om haar maakindustrie en vele staalverwerkende bedrijven. Al meer dan 30 jaar een ideale locatie voor STAPPERT Noxon B.V., groothandel en voorraadhouder op het gebied van roestvaststalen (leiding)buizen, flenzen en fittingen. Met 2 miljoen kilo voorraad in een magazijn van 8000 m2 is de kans groot dat je in Helmond het rvs onderdeel vindt, dat je binnen 24 uur nodig hebt. Je kunt zelfs je eigen gereserveerde voorraad laten aanleggen. Nooit meer zonder materiaal.

Rvs in alle soorten en maten

STAPPERT Noxon behoort tot de top van rvs groothandelaars in Nederland en staat bekend als de specialist in Europa op het gebied van rvs buizen, fittingen en flenzen. Als dochteronderneming van de STAPPERT Group levert men ook stafmateriaal in een veelvoud aan legeringen, van roestvast, hoog corrosievast tot hittebestendig, binnen enkele werkdagen op elke gewenste locatie in Nederland. Daarnaast levert zij ook specifieke maatvoeringen, rvs kwaliteiten of lengtes.

Voorraadhoudende functie

“Constante beschikbaarheid en leverbetrouwbaarheid is voor onze klanten heel belangrijk” , vertelt commercieel directeur Johan Belleman. “Wij nemen de volledige voorraadhoudende functie over van zowel de grote staalverwerkers als de kleine installatie-, CNC- en lasbedrijven. Inclusief het zagen, testen, opwaarderen, verpakken en vervoeren van de materialen. Onze klanten kunnen er met een gerust hart op vertrouwen dat hun materiaal in goede handen is en op tijd geleverd wordt. “Continuïteit en stabiliteit met een vleugje Brabantse gemoedelijkheid, is volgens Johan hun sleutel tot succes. “Als we bij een klant op de koffie gaan dan dragen we liever stalen neuzen dan een stropdas” .

Puntgave kwaliteit

De rvs producten krijgen net zoveel aandacht als de klant. Johan: “Rvs buizen hebben een gevoelige oppervlaktehuid. Daarom werken we met een logistieke partner die uitsluitend ons materiaal vervoert. Het wordt in Helmond geladen en niet meer overgeladen. De kans op schade is daardoor minimaal.” Daarnaast koopt STAPPERT Noxon rechtstreeks in bij gerenommeerde fabrieken waar ze niet alleen zelf de onderdelen op kwaliteit en herkomst inspecteren, maar ook naar de werkomstandigheden van de medewerkers in de fabriek kijken. STAPPERT Noxon is al jaren ISO 9001 maar sinds 2022 ook ISO 14001 gecertificeerd, daarmee scoort de groothandel ook op het gebied van duurzaamheid hoog. Zo is het kantoorgebouw energieneutraal, verbruiken de magazijnen geen aardgas en worden deze met LED verlicht. Alle interne transportmiddelen zijn elektrisch aangedreven.

Bestel rvs onderdelen online

Vorig jaar lanceerde de handelsonderneming een moderne webshop. Ruud Hammecher, sales manager, is er trots op: “We proberen onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. De klant kan er onder meer zijn bestellingen, offertes, orderbevestigingen en vrachtbrieven terugzien en er de benodigde materiaalcertificaten downloaden. Ze kunnen met hun eigen artikelnummers de producten vinden, live de voorraad en prijzen bekijken en deze direct bestellen of als projectaanvraag naar hun persoonlijke contactpersoon op de verkoop mailen.” STAPPERT Noxon ziet de webshop vooral als een extra hulpmiddel om het makkelijker te maken voor de klant. Het liefst staan ze hun klanten nog steeds persoonlijk te woord. “Dat zit nu eenmaal in ons Brabantse DNA” , aldus Johan.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten