Nieuwe naam voor Spierings Smart Logistics

Met ingang van 1 juni 2022 gaat Spierings Smart Logistics in ’s-Hertogenbosch verder onder een nieuwe naam: SMART HUB Logistics. Directeur Frank Bruurs: “In deze nieuwe handelsnaam verankeren we de allround logistieke dienstverlening van Spierings Smart Logistics met het SMART HUB concept. Een concept dat ik jaren geleden lanceerde als blauwdruk voor een duurzame, toekomstbestendige en efficiënt aangedreven logistieke omgeving.”

In het nieuwe logo zijn bestaande en nieuwe elementen samengevoegd. “De kleurrijke ‘ster’ heeft zes punten, die de diverse facetten van onze dienstverlening weergeven”, legt Bruurs uit. “Het oranje deel symboliseert onze logistieke services (warehousing, laden&lossen, transportmanagement) en het blauwe deel onze diensten op het gebied van logistieke consultancy, huisvesting en projectbegeleiding. Al deze diensten kunnen op alle mogelijke manieren met elkaar gecombineerd worden, waardoor we onze klanten op logistiek gebied totaal kunnen ontzorgen. Maar ook voor één onderdeel van de ‘ster’ kun je bij ons terecht.”

De komende maanden staan in het teken van het doorvoeren van de nieuwe huisstijl, het aanpassen van de emailadressen en het samenvoegen van de twee huidige websites naar één nieuwe website. “We streven ernaar dit in het derde kwartaal allemaal afgerond te hebben”, aldus Bruurs.

SMART HUB Logistics: een nieuwe naam, die kan voortbouwen op de betrouwbare logistieke service, de grote expertise op logistiek gebied en de prettige samenwerkingsrelaties waarmee het bedrijf zich in de voorbije jaren zo positief heeft geprofileerd.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten