Nieuwe CHE-deelauto’s ook beschikbaar voor de buurt

De Christelijke Hogeschool Ede nam deze week drie nieuwe elektrische deelauto’s in gebruik. De auto’s zijn niet alleen voor CHE-medewerkers en -studenten beschikbaar. Ook omliggende onderwijsinstellingen en omwonenden kunnen gebruikmaken van de deelauto’s.  

De CHE koos bij het vervangen van haar auto’s bewust voor een ander mobiliteitsconcept. De hogeschool stimuleert CHE’ers om per fiets of het OV te reizen. Wanneer iemand dan toch een auto nodig heeft, kunnen ze die reserveren. De auto’s zijn niet altijd onderweg “We vinden het zonde wanneer ze stil staan en willen het gebruik daarom delen met onze buren. Met JustGo hebben we een mooie en duurzame oplossing gevonden”, aldus Henk Langerak, hoofd facilitaire dienst bij de CHE. De zilvergrijze Opel Corsa’s hebben hun standplaats aan de westkant van het CHE-gebouw langs de Reehorsterweg.

Betalen per rit

De CHE koos voor deelauto’s van JustGo. Daarmee kan iedereen gebruik maken van de auto’s voor vast tarief per kilometer en per uur. Met de JustGo Sharing app reserveer je de auto voor het gewenste tijdslot, open en sluit je de auto met een swipe en betaal je alleen voor de rit.

Meer informatie en aanmelden: www.justgo.nl/provincies/gelderland/che

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten