Nieuw bestuur en nieuwe locatie voor WTC Eindhoven

Met de opening van een kantoor in de nabijheid van Eindhoven Airport verstevigt WTCE haar positie om het MKB in Brainport te ondersteunen. Het World Trade Center Eindhoven (WTCE) begeleidt bedrijven met internationale ambitie en helpt bij het professionaliseren van de export en import.

Foto: Lars van der Hoorn, voorzitter WTCE

WTC Eindhoven doet dit door contacten te leggen met potentiële zakenpartners via het wereldwijde netwerk van 325 kantoren in 90 landen. Ervaren export coaches begeleiden ondernemers vanuit hun ondernemersvraag met maatwerk en praktijkgerichte oplossingen. Via marktonderzoeken, landenanalyses, coaching, trainingen, zakelijke partnersearch, evenementen en handelsmissies worden ondernemers ondersteund op hun weg naar het internationale groeimodel.

In nauwe samenwerking met lokale en regionale ondernemersverenigingen en overheden, regionale en internationale kennispartners, waaronder de tien overige WTC’s in Nederland en het World Trade Centers Association netwerk, levert WTC Eindhoven de informatie en het netwerk dat nodig is om ondernemersdoelen te bereiken.

WTCE en Eindhoven Airport versterken de onderlinge band om gezamenlijk een springplank te bieden aan het regionale bedrijfsleven met ambities om internationaal de vleugels uit te slaan.

Nieuw bestuur WTCE

Met een nieuw bestuur verstevigt WTCE haar positie om het MKB in Brainport te ondersteunen bij het internationaal zakendoen en zal WTCE nog meer een verbindende factor zijn voor internationale bedrijven in Zuidoost-Nederland.

Het nieuwe bestuur bestaat uit:

  • Lars van der Hoorn – voorzitter
  • Tiny Sanders – vice-voorzitter
  • Aloys Putmans – secretaris
  • Roel Hellemons – bestuurslid
  • Marc Fitters – bestuurslid
SourceWTCE
GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten