Meld u nu aan voor de webinar glas technologie van Eurofins

Roy le Clercq en Jack Hoppenbrouwer van Eurofins Materials Science in Eindhoven, geven op donderdag 21 januari een webinar. De webinar met de titel Glass Analysis: Chemical and Physical Measurements begint om 20.00 uur.

Glas is een cruciaal materiaal in tal van toepassingen. Tegenwoordig is er meer glas in gebruik dan ooit tevoren. Glas is een essentieel ontwerponderdeel dat milieubescherming, uiterlijk, veiligheid, lichttransmissie en thermisch beheer omvat. Het toenemende belang en de verfijning van glas betekent dat er meer geavanceerde analyses nodig zijn om productieproblemen aan te pakken.

Al meer dan 50 jaar is het huidige lab van Eurofins Materials Science in Eindhoven betrokken bij de gehele waardeketen, van grondstof tot eindproduct. We onderzoeken de samenstelling en kwaliteit van grondstoffen en productieglas, geven onderzoeks- en ontwikkelingsondersteuning aan glasfabrieken tijdens procesoptimalisatie, doen onderzoeken naar slijtage van glazen tanks, glasfouten, verificatietesten en onderzoek naar faalanalyses. Eurofins EAG heeft een ongeëvenaarde expertise op dat gebied.

Deelname aan dit webinar is gratis, maar u dient zich wel vooraf in te schrijven via deze link.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten