Masterclass: Verbinden en versterken van de bovenstroom en de onderstroom

Datum:

vrijdag 28 oktober 2022 van 14:00-16:00 uur

of

donderdag 3 november van 19:30-21:30 uur

Prijs: € 25,00 excl. Btw

Locatie: Paardeweide 3f, 4824 EH Breda

Aanmelden: office@groeikompas.nl

Inhoud van de bijeenkomst

Tijdens deze masterclass word je meegenomen in de beide stromen en maak je kennis met verschillende methodieken om te werken aan een ander inzicht.

De bovenstroom gaat het over zichtbare structuren

De bovenstroom gaat over doelen, missie en visie, strategie, een organisatiestructuur, voldoende opdrachten, omschreven processen, functieprofielen, talenten, kwaliteit, ingerichte teams, een managementstructuur en het goed op willen lossen van problemen. Het zijn zichtbare en tastbare structuren en processen.

De Onderstroom gaat over verbinden, over onzichtbare structuren

Het gaat over patronen, over verbinden, over interactie, de kwaliteit van aanwezigheid. Ben je met je aandacht bij een gesprek, of ben je met je gedachten ergens anders.

Aan het eind van de bijeenkomst heb je een beeld waar in de organisatie het knelpunt of de oplossing zit. Aan welke knoppen je moet draaien en welke inzet er nodig is.

Voor wie:

De masterclass is bedoeld voor ondernemers, directeuren, managers of anderen die invloed hebben of willen hebben op veranderingsprocessen.

Groeikompas staat voor effectief ondernemen. Wat heb je nodig als organisatie en persoon om succesvol te zijn. Heeft het te maken met de organisatiedoelen of meer ontwikkeling van personen of teams. Hoe zorgen we ervoor dat de puzzelstukjes goed in elkaar passen. Dat kan door begeleiden van de directeur tot medewerker, het management of het team. De ene keer ligt de nadruk meer op praktische zaken, zoals organisatie en personeelsadvies. De nadruk kan ook liggen op ontwikkeling door middel van (team)begeleiding of coaching

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten