Maatwerk van A tot Z bij Verstijlen Hekwerken

verstijlen

Als leverancier van hekwerken en poorten ontzorgt Verstijlen Hekwerken de klant van A tot Z. De vraag vanuit de consument is de afgelopen jaren flink toegenomen en brengt in de huidige markt een aantal uitdagingen met zich mee. Om aan de grotere vraag van de consument te kunnen voldoen, is flexibiliteit vereist. Directeur Roger Verstijlen vertelt hoe hij de bedrijfsvoering efficiënt houdt in tijden van drukte.

Kwaliteit en maatwerk

Verstijlen Hekwerken heeft alle benodigde disciplines in huis voor het leveren van hekwerken en poorten. Om de klant zo goed mogelijk te helpen, is zelfs gedacht aan een showroom en showtuin. De klant kan de verschillende mogelijkheden op het gebied van hang- en sluitwerk, maatvoeringen en uitvoeringen op afspraak bekijken in Sprundel.

Roger vertelt hoe Verstijlen Hekwerken verder te werk gaat: ‘Het is allemaal maatwerk. We kunnen in 99% van de gevallen maken wat de klant wil. Als de klant bij ons komt met een foto of schets maken wij een ontwerpvoorstel en uiteraard een offerte.’ Verstijlen Hekwerken denkt mee met de klant en bezoekt de locatie voor het inmeten van de juiste maten. ‘Vervolgens produceren wij de producten zelf in eigen werkplaats. En dan komt de montage op locatie.’ Het leggen van kabels, aansluiten van poortautomatisering, metselen van kolommen en het terugleggen van straatwerk behoren ook tot het montageproces. In overleg met de klant verzorgt Verstijlen Hekwerken dit zelf of in samenwerking met andere leveranciers van de klant.

Verstijlen Hekwerken

Flexibel omgaan met uitdagingen

Roger: ‘Wij hebben te maken met pieken in onze branche. Sowieso in het voorjaar en in iets mindere mate in het najaar. Dit zijn momenten waarop hoveniers veel kunnen doen met begroeiing. Wanneer de tuin aangepast moet worden, kan hekwerk nodig zijn. Aannemers en bouwbedrijven werken verder eigenlijk het hele jaar door en er zijn altijd wel opleveringen.’ Roger vindt het belangrijk om met de markt mee te bewegen en merkt dat de vraag vanuit de consument momenteel groot is. De zoektocht naar goed gekwalificeerd personeel is een uitdaging die Roger bezighoudt. Hij is voor het bedrijf op zoek naar nieuw personeel en huurt ook tijdelijk personeel in voor een deel van het productie- en montageproces. Dit maakt dat Verstijlen Hekwerken flexibel in kan springen op een grotere vraag wanneer dit nodig is.

Een andere uitdaging van de afgelopen tijd is de langere levertijd. Roger: ‘We hebben te maken met levertijden waar we nooit rekening mee hebben hoeven houden en nu wel. We willen niet mispakken op het moment dat we het nodig hebben.’ Verstijlen Hekwerken legt daarom van de standaardartikelen momenteel een grotere voorraad aan om de klant zo goed en zo snel mogelijk te helpen.

Simpele, maar efficiënte voorbeelden van hoe Verstijlen Hekwerken flexibel omgaat met uitdagingen om de klant van A tot Z te ontzorgen.

Auteur: Tamara van den Berge

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten