Maartje van Schagen en Ine Frings treden toe tot directie Simac

Simac Techniek NV is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelzijdige, internationaal opererende IT- en technologiepartner. Inmiddels is Simac met 18 werkmaatschappijen actief in 7 landen. Om meer focus en aandacht te geven aan het strategisch portfolio is besloten de holdingdirectie van Simac Techniek NV met twee directieleden uit te breiden.  De huidige holdingdirectie en raad van commissarissen vinden het wenselijk dat de uitgebreide holdingdirectie een goed evenwicht kent tussen directieleden vanuit de familie en directieleden die daar niet toe behoren. Ook spelen verjonging en opvolging een belangrijke rol.

De huidige holdingdirectie bestaat uit Eric van Schagen (CEO) en Michael van Kasteren (CFO). Simac is verheugd te kunnen melden dat Maartje van Schagen en Ine Frings hieraan worden toegevoegd.

Met ingang van 1 februari 2023 treedt Maartje van Schagen toe tot de holdingdirectie. Tot haar portefeuille behoren Simac IT NL bv (de retail-activiteiten in België hierbij inbegrepen), HR en corporate communicatie. Naast haar directiepositie in de holding blijft zij algemeen directeur van Simac IT NL bv.

Per 1 mei 2023 treedt Ine Frings toe tot de holdingdirectie. Ine heeft uitgebreide ervaring met leiding geven en verandermanagement in zowel een commerciële als operationele omgeving. Vanuit haar vorige functies heeft zij een uitgebreid netwerk in het zuiden van Nederland opgebouwd. Zij zal een aantal werkmaatschappijen en activiteiten vanuit de holdingdirectie aansturen. Haar verantwoordelijkheden zullen gedurende het jaar nader worden ingevuld, nadat zij in de eerste maanden uitgebreid kennis heeft gemaakt met Simac.

Per 1 mei 2023 ziet de holdingdirectie er dan als volgt uit:

  • Eric van Schagen (CEO)
  • Michael van Kasteren (CFO)
  • Maartje van Schagen (Board Member)
  • Ine Frings (Board Member)

Informatie over Simac

Simac Techniek NV, opgericht in 1971, is een succesvol en maatschappelijk betrokken familiebedrijf voornamelijk actief in de Benelux en Midden-Europa. Simac ondersteunt grote en middelgrote organisaties bij het inzetten van IT en technologie ter verbetering van de bedrijfsprocessen. In totaal werken bij Simac ruim 1300 mensen verdeeld over vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Tsjechië, Frankrijk, Duitsland en Engeland.

Op de foto: Maartje van Schagen (links) en Ine Frings.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten