Maak kennis met Alex, elektromonteur bij ES&I…

“Al bijna vier jaar werk ik voor ES&I. ES&I kwam vaak bij mijn vorige werkgever de brandmeldinstallaties en de alarmsystemen controleren. Na loop van tijd zocht ik ander werk. Ik wist dat er een opening was bij ES&I. Doordat we elkaar al kenden en ik een achtergrond had in de elektrotechniek hadden we een basis voor een mooie samenwerking.

ES&I is een gezellig en compact bedrijf. We hebben onderling korte lijnen en kunnen samen alles goed oplossen. Daarnaast werken wij ook erg secuur, we zorgen ervoor dat alles goed draait en naadloos is weggewerkt. Hierdoor hebben wij ook een lager storingsgehalte vergeleken met andere bedrijven. We gaan pas weg als we zeker weten dat alles in orde is.

Het leukste aan werken voor ES&I vind ik de afwisseling van het werk, doordat je steeds op andere locaties aan het werk bent of andere handelingen doet. Je bent geen dag met hetzelfde bezig.”

Ga jij samen met mij de tevredenheid van onze klanten blijven behouden? Kom eens gezellig bij ons op gesprek!”

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten