Lenze applicatieteam breidt zich verder uit

Toenemende marktvraag systeem automatisering en digitalisering

Al meer dan 10 jaar spreken we inmiddels over digitalisering en meer automatisering binnen de industrie. De afgelopen 2 decennia heeft Lenze zich gericht op innovatieve soft- en hardware portfolio en investeert op gebied van applicatiekennis binnen de organisatie.

Onder leiding van applicatie en service manager Bart Smits, en projectmanager Maikel Kling voor de regio EMEA West (Benelux, UK, Frankrijk) wordt de toenemende vraag van automatiserings- en digitaliseringskennis in de industrie beantwoord en ingezet.

De afgelopen 2 decennia heeft het jubilerende Lenze, dit jaar 75, al vaak jong nieuw talent verworven en haar applicatie afdeling fors weten uit te breiden.

Sinds februari 2022 heeft de automatiseringspartner de beschikking over de kennis en ervaring van Jeroen de Hond. Jeroen heeft een schat aan ervaring en kennis opgebouwd bij Schneider Electric (Elau) en in zijn lange loopbaan al menig applicatieproject succesvol op zijn teller gezet.

Lenze zet Jeroen in als Application Engineer Automation-Systems en zal na zijn opleiding binnen Lenze worden ingezet bij bestaande en nieuwe projecten.

www.Lenze.com

Over Lenze

Lenze is een toonaangevend bedrijf op het gebied van automatisering voor de machinebouw. Met het probleemoplossend vermogen dat is ontwikkeld in zo’n 75 jaar ervaring is Lenze een sterke partner voor al haar klanten. Het portfolio omvat hoogwaardige mechatronische producten en pakketten, krachtige hard- en softwaresystemen voor machineautomatisering, evenals services voor digitalisering in sectoren als Big Data Management, Cloud- of Mobile oplossingen en software in het kader van Internet of Things (IoT).

Lenze heeft wereldwijd zo’n 4000 medewerkers in dienst en is vertegenwoordigd in meer dan 70 landen. In het kader van de groeistrategie blijft Lenze op het gebied van Industrie 4.0 in de komende jaren sterk investeren, met als doel het vergroten van omzet en winstgevendheid.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten