KSE Process Technology B.V. heeft op maandag 9 januari haar jubileumjaar feestelijk geopend

KSE Process Technology, een gespecialiseerde fabrikant van doseer- en weegsystemen en automatiseringssoftware viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. Doorheen de jaren is KSE uitgegroeid van een klein bedrijf dat zich richtte op elektrische installaties in de agrarische sector tot een internationaal erkende leverancier van doseer- en weegapparatuur en automatiseringssoftware voor de diervoedings- en aanverwante industrieën.

Tijdens deze feestelijk ceremonie voor de medewerkers van KSE, blikte CEO Riemer Posthumus terug op de mijlpalen die zijn bereikt door het harde werk en toegewijde klantenservice van de hele organisatie en wat de plannen zijn voor de toekomst. Een belangrijk aspect hiervan is dat KSE zich meer gaat richten op de wereldwijde Duurzame Ontwikkelingsdoelen.

Op 25 maart opent KSE haar deuren voor het publiek tijdens haar deelname aan de regionale Open Bedrijven Dag. Tijdens dit evenement is iedereen van harte welkom om de fabriek en kantoren van KSE te bezoeken.

Over KSE Process Technology

KSE Process Technology, opgericht in 1973, produceert doseer- en weegapparatuur, automatiseringsoplossingen en diensten voor de diervoedings- en aanverwante industrieën. Het porfolio van de doseer- en weegoplossingen van KSE omvat alles van micro- tot bulkcomponenten. Met PROMAS ST, de toekomstbestendige automatiseringssoftware van KSE, worden fabrieksprocessen volledig geautomatiseerd. Klanten over de hele wereld genieten van ondersteuning op afstand met online diagnose en een helpdesk die 24 uur per dag beschikbaar is. Het bedrijf is gevestigd in Bladel en heeft momenteel ca. 200 werknemers, maar is wereldwijd actief.

Kijk voor meer informatie op www.ksegroup.com of volg ons op LinkedIn, Facebook, Instagram en Youtube.

GERELATEERD

Artikel gaat over

KSE PROCESS TECHNOLOGY B.V.
KSE PROCESS TECHNOLOGY B.V.http://www.ksegroup.com
Doseer- en weegsystemen, automatiseringssoftware, consultancy, procesontwerp, data analyse.

Meer berichten