KLS/Van den Berg B.V.- Bedrijfsveiligheid begint met Kwaliteit, Leerzaamheid en Service

Op elke werkvloer komen wel situaties voor waarbij levens in gevaar zijn. Dan is het goed om te weten dat er bedrijven zijn die werk maken van bedrijfsveiligheid. KLS/Van den Berg B.V. uit Eindhoven is zo’n bedrijf. Daar staat veiligheid binnen elk bedrijf hoog in het vaandel. Dat wordt in de praktijk gebracht met een keur aan opleidingen; van de Basisopleiding BHV tot omgaan met allerlei andere calamiteiten. KLS/Van den Berg B.V. staat altijd en overal voor een veilige werkvloer!

Kwaliteit, Leerzaamheid en Service. Dat zijn de kernbegrippen waar de letters in de bedrijfsnaam van KLS/Van den Berg B.V. voor staan. Al ruim 20 jaar, sinds 2001, maakt KLS/Van den Berg B.V. werk van bedrijfsveiligheid in de breedste zin van het woord. Daardoor groeit het bedrijf zó hard dat aan de Esp in Eindhoven een tweede kantoorpand is betrokken. De ambities voor de nabije toekomst gaan richting nieuwbouw op eigen terrein, maar er wordt óók al gedacht aan meerdere locaties in het land. Dat tekent de brede vraag naar wat KLS/Van den Berg B.V. te bieden heeft. Dat is altijd maatwerk waarbij een team vaste instructeurs en docenten, indien nodig aangevuld met zzp’ers, inspeelt op de behoefte van de klant. “Je kunt geen algemene BHV bieden”, onderkent manager Mark van den Berg.

Partner

KLS/Van den Berg B.V. profileert zich dan ook graag als een betrokken partner waar relaties voor veel meer dan alleen trainingen en opleidingen terecht kunnen. Niet voor niets weten veel uiteenlopende bedrijven uit het hele land het Eindhovense team te vinden.

“We staan dan ook niet stil. We zijn constant in ontwikkeling, komen telkens weer tot nieuwe inzichten”, vertelt van den Berg. “Je kunt ook niet stil blijven staan. Wij willen ook blijven boeien door wat we aanbieden.” Realistisch oefenen kan zowel bij de klant als in het opleidingscentrum in Eindhoven.  “Door in company te oefenen worden struikelblokken nog duidelijker.” In het pakket van KLS/Van den Berg B.V. komen er steeds weer nieuwe opleidingen bij. Daarbij wordt samengewerkt met andere bedrijven van naam, waardoor de veiligheid op een innovatieve manier blijvend wordt vergroot.

Bedrijfsveiligheid is core business voor KLS/Van den Berg B.V. dat, als een ware one stop shop, klanten volledig kan ontzorgen, tot en met het volledige administratieve gedeelte. Het gaat om preventie, Arbo, RI&E, opleidingen op maat en zelfs om nazorg. Menselijk handelen blijft altijd met risico’s gepaard gaan. Daarom is het goed dat KLS/Van den Berg B.V. er is.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten