JTAG technologies heeft dit jaar een stand op de WoTS 2022

Van 27 t/m 30 september vindt de World of Technology & Science beurs in Utrecht plaats.

Werelden van technologie en wetenschap komen tijdens WoTS 2022 bij elkaar. De integratie van kwaliteiten is van cruciaal belang voor de bezoekers. De exposanten en de betrokken branches krijgen elk hun eigen identiteit in vijf onderscheidende werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Electronics, World of Motion & Drives en World of Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

WoTS is in 2014 ontstaan door het samenvoegen van drie toonaangevende beurzen, namelijk HET Instrument, Aandrijftechniek en Industrial Processing. Sinds 1956 wordt HET Instrument georganiseerd en ook de beurzen Aandrijftechniek en Industrial Processing kennen een lange historie. Door het samengaan van deze beurzen ontstaan er concrete voordelen voor zowel exposanten als bezoekers. Bezoekers uit industrie, laboratoria, zorg en wetenschap krijgen de mogelijkheid in één keer op één locatie een sterk en breed technologisch aanbod te bezoeken.

Naast de aanwezigheid met de stand verzorgt JTAG ook een gastcollege over JTAG/boundary-scan. Dit jaar worden er namelijk studenten uitgenodigd om hen te informeren over de laatste ontwikkelingen en waar mogelijk ook nuttige contacten met hen gelegd kunnen worden.

Een bezoek aan World of Technology & Science is gratis. U kunt zich van te voren aanmelden via de bezoekersregistratielink.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten