JS Uitzendorganisatie ontvangt als eerste Nederlandse uitzendbureau het Veiligheidsladder certificaat

JS Uitzendorganisatie (Bouw en Techniek) heeft het Safety Culture Ladder certificaat (SCL Certificaat) van certificeringsbedrijf DEKRA ontvangen. Dit geeft aan dat JS Uitzendorganisatie als eerste uitzendbureau van Nederland voldoet aan de strenge eisen die worden gesteld aan de Safety Culture Ladder, een certificering die in Nederland vooral bekend staat onder de naam de Veiligheidsladder.

“Een prestatie waar we trots op zijn”, aldus Maarten van Ark van JS Bouw. “Deze certificering is een beloning voor het vele werk dat onze mensen het afgelopen jaar hebben verricht. Daarnaast staat het symbool voor de koers die we op het gebied van veiligheid samen met onze vakmensen hebben ingezet.”

De veiligheidsladder is bedoeld om medewerkers van bedrijven en toeleveranciers op een veilige en verantwoordelijke manier te laten werken. Meer dan 900 bouwbedrijven, aannemers en onderaannemers hebben aangegeven zich te conformeren aan de certificering volgens de Veiligheidsladder.

Onder de JS Uitzendorganisatie vallen 3 gespecialiseerde dienstverleners op het gebied van uitzenden en detachering in de Bouw, Techniek en Engineering. Het in 1998 opgerichte JS Uitzendorganisatie heeft ongeveer 250 medewerkers.

Organisaties zoals Hurks, Heijmans, Balvert betonstaal, Strukton, Lomans en Van den Pol maken gebruik van JS Uitzendorganisatie voor de inhuur van vakkrachten. Trots, Betrouwbaar & Resultaat zijn niet voor niets de kernwaarden van JS Uitzendorganisatie.

De certificering is uitgevoerd door DEKRA, één van de grootste certificatie- instellingen ter wereld.

Google search engine
GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten