Johan van der Werff nieuwe directeur RegioinBedrijf

Na twintig jaar neemt Frans Moraal afscheid als directeur van RegioinBedrijf. Per 1 juli neemt Johan van der Werff zijn taken over. Samen met ZPRESS Media Group (Alex Klein) en Fred van Vloten investeert Johan in de toekomst van RegioinBedrijf.

Johan ziet die toekomst vol vertrouwen tegemoet. ‘De bekende trein kwam langs, en deze trein kon ik mijn station niet laten passeren. De stap van werknemer naar werkgever is groot, maar de energie om het aan te pakken met beide handen nog groter en uitdagender. En dan ben je ineens ondernemer!’

ZPRESS Media Group

Tot voor kort was Johan werkzaam bij de ZPRESS Media Group uit Dordrecht. ‘Ik ben Alex Klein en Fred van Vloten erg dankbaar voor hun en support en kansen in de afgelopen, maar zeker ook de aankomende periode. Dit vertrouwen én alle fijne collega’s hebben mij het gevoel gegeven klaar te zijn voor deze volgende stap. Het was een zeer leerzame periode, maar het is nu tijd deze om te zetten en als ondernemer RegioinBedrijf verder te ontwikkelen’, vertelt Johan.

Adviserende rol

Hoewel Frans zijn functie als directeur neerlegt, blijft hij voorlopig nog wel betrokken bij het bedrijf. ‘Ik heb het bedrijf twintig jaar geleden overgenomen. Door de tijd hebben we heel veel mooie ontwikkelingen doorgemaakt. Ik heb er het volste vertrouwen in dat het bedrijf met Johan een mooie toekomst tegemoet gaat. Een echt afscheid is het voor mij nog niet, want ik zal nog een adviserende rol spelen en Johan bijstaan waar ik kan.’

Kennismaking

De komende tijd zullen we Johan uitgebreider aan u voorstellen. Hij zal ook aanwezig zijn op RegioinBedrijf Connect op 21 september aanstaande. Mocht u eerder vragen hebben, of kennis willen maken, dan plannen wij graag een afspraak met Johan voor u in.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten